Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sim bataryayı etkilermi?
Sponsorlu Bağlantılar
esraa123
Üye
Konu Sahibi
sim bataryayı etkilermi?
merhaba...ben turkcelli kullanıyorum ama menmun değilim pttcell e geçmeyi düşünüyorum eğer bu hattı alırsam şarjı daha çok yeme veya daha az yeme durumu olurmu ? olursa ne kadar etkiler
restmod
Üye
Etkilemez
by-pegasus
Üye
onun ne alakası olsun ki şimdi istediğine geç bataryayı nasıl kullanıyorsan batarya ona göre biter
HakaN-06
Üye
Vodafone da böyle sıkıntılar var bende yaşıyorum. Avea hat takılıyken 2 gün giden şarj vodafoneda 1 günü bulmuyor. Simkartla şarjın alakası yok demeden önce bi araştırın. Pttcell sanırım aveanın altyapısını kullanıyor sıkıntı olmaz
Vodafone da böyle sıkıntılar var bende yaşıyorum. Avea hat takılıyken 2 gün giden şarj vodafoneda 1 günü bulmuyor. Simkartla şarjın alakası yok demeden önce bi araştırın. Pttcell sanırım aveanın altyapısını kullanıyor sıkıntı olmaz
ha bak bundan olabilir vodafone un 3g her yerde çekiyor ama avea da kimi zaman çekmiyor eğer 3g çektimi de baya şarj gider
HakaN-06
Üye
Asıl çekmezse şebeke sürekli sinyal arayıp şarjı sömürür. Vodafone 64kb kartlarda sorun olduğu kesin.
papakudioflu
Emekli Yönetici
batarya sureleri şebeke sinyaline gore degişkenlik gosterebilir. Bu yuzden secim yaparken bulundugunuz bolgede şebeke sinyali en iyi operatoru secmeniz avantajiniza olur.
Mad EagLe
Üye
Aynen öyle sim ile alakası olması 3g kapatınca şarj az gitmezdi 3g şebekesi de arayarak daha fazla güç tüketiyor. İmkanınız var doldurun bataryayı fu.ll çeken yerde ve 1–2 diş çeken ara sıra kopan bir yer de deneyin farkı hissedersiniz.
phasan
Üye
Bence etkıler vodafonda cok şarj yıyor
Secret26
Üye
Vodafone çok gereksiz bir operatör. Avea ve Turkcell bu işi iyi yapıyorlar. Ama sim kartın bataryanı oynar