SILKROAD SATILIK ÇARLAR(Izmir)

Sponsorlu Bağlantılar

trlokotr

Üye
90 lwl crossbow hercules almak isteyen mesaj atsın 750 tl item+70 lw dog:oke:

MUHAREßE

Üye
NICK: dj_azrail_01(DRESS + CHEST SOS) 60lvl WIZ CLE K.MARAŞ SİLK YADA PARA İLE
msn: [email protected]
e-posta atın cevap veririm FİAT VERMİOM ANLAŞIRIZ
MERCURY

bilalll53

Üye
beyler persia da 67 lvl çarım var glavie ful str üstü ful +3 300m parası var 100m lik eşyası var okuyun lütfen

68 lvl de +5 glavie ve +7 etek giycek --- 69 lvl de sos +4 üstlük giycek--- sağlam çar
ilgilenenler [email protected]
istanbul içi

bilalll53

Üye
beyler persia da 67 lvl çarım var glavie ful str üstü ful +3 300m parası var 100m lik eşyası var okuyun lütfen

68 lvl de +5 glavie ve +7 etek giycek --- 69 lvl de sos +4 üstlük giycek--- sağlam çar
istanbul

--------------- Ekleme ---------------

beyler persia da 67 lvl çarım var glavie ful str üstü ful +3 300m parası var 100m lik eşyası var okuyun lütfen 200 tl satılık :oke:

istanbul içi elden satılıktır istanbul kartalda oturuyorum :sn::sn::sn::sn:

persia da 67 lvl glavie çarım var içinde 300 m var 100m lik eşya var
68 lvl de +5 glavie ve +7 etek giycek
69 lvl de sos +4 üstlük giycek hepsi hazır
str gewrçekden sağlam çar

istanbul içi elden satılık çar
ciddi olanlar eklesin konuşalım
[email protected]
200 tl beyler

kKORAY06

Üye
alın gençler size çar ıd si we pası oynayın:D beleş çar nede olsa ıd mamutt02

pas sex123 :D herneyse herculeste çarı olması lazım ama lvli düşktü yanılmıosam kolay gelsin bi de o çarları satan kimeser çarları çok pahlıya koymuş onuda söyleyim bakın ben herculeste iki çarım war 62lvl çin bowu biri 51lvl xbow 62lik farm onu 50ytl ye saıorum xbow da satılık o da 40ytl ama u çarlarda hiç bot kullanılmamıştır emek wardır elle kasıtm ben o çarları bankaları falan item flan çoktur yane dedigim gibi ikisiini bi alana 80olur en son

metehan60

Üye
silkroad athens serverında 100 lwl bower char satılıktır pre plus [email protected]

ATHENS SERVER 100 LWL FUL LSTR 3 AVATAR PRE PLUS DEWİL SPRİT PET 05318596299 [email protected] ilgilenenler:bann::bann::aman2::aman2::aman2:

mydr3am

Üye
100 lvl str bow
91 lvl wizart
86 lvl str glavie
60 lvl str blade sp farm yapıyo 500 k sp iki tane
60 lvl str bow sp farm yapıyo 500 k sp
almak isteyenler mesaş ile ulaşabilir
veya [email protected]

parseller

Üye
Silkroad oynayan arkadaşlar Zeus da (99 LWL wiz _staf_man_) +(89 lwl Çin BoW _eVa_) + (83 lwl Çin bow _seyran_) Satılır (99 lwl Çar 300 tl 89 lwl 150 tl 83 lwl 70 tl) dir kesinlikle takas edilmez bana ulaşmak isteyenler 0531 840 18 89 İstanbul Bağcılarda yaşıyorum

efes11

Üye
evet arkadaslar genelde cogu kisi ucuz char arıyorlar malum ata sozu var ucuz etin yahnisi yaban olur yani ucuz charla ancak 1 hafta oynarsınız 2. haftada direk ban yada charınız soyulur ve oyudan sogursunuz sizlerden tek istedigim eyer silkroad oynayacaksanız degirinin hakkı olanı vermeniz evet bende silkroadda char yapıp satıyorum serverim venus su anda elimde 2 char var bir tanesi wizz 50 lv 800k sp si var bir diğeride 65 lv warrior 50k sp si ve kinhgt elbisesi var wizz 800 k sp li charı 700 tl warrioru 200 tl den satıyorum bana ulaşmak istiyorsanız MsN [email protected] dan ulaşa bilirsiniz char siparisi alınır ister power lv ister sp iyi forumlar

kKORAY06

Üye
millet srodan bıktım 4çarımıda 120ytl ye werecm admin kızma bro 1.5yıldır yoktum böyle sayfa nerden açıoz unutmuşum çarların hepsinin serwer hercules birinin name ___HyP3R___ soyuk biri 83den düşme 82 spear adı sikici46:) bn koymadım adını bide badboy war 74nüker+74spear 4üne120ytl istiorum ama sorunlar war:) çarların hepsi bnim ist. içi eldende olur hyper wiz 80lv:)

tylins

Üye
Apollo serverinde 110 LvL Wizz/Cleric char satıyorum staf+8 itemlerden sadece chest nova+6 diğerleri normal+5
2 tane avatar dress pet dewil var. Fiyat konusunda kararsızım teklifleri bekliyorum. Almak istiyenler [email protected] adresinden ulaşabilirler.

kurtkaleli

Üye
47 lwl nuker car 30 tl den satılır izmir için olsa iyi olur 30 tl altına inilmez

almak isteyen arkadaslar

[email protected]

e- mail atsın....

itemleri + sızdır...:megafon:

oguzcankoyun

Üye

zuzum47

Üye
:yuruSatlık 100 LV Bowcu Server Sparta Nick:BaD_BoYs_TR 50 tl Yada Gold ile 1Bil
Satlık 96 lv nuker +5 setli 2 dresli Sparta Server Nick :AngelFace [Glavie Nuke Int ] 50 Tl yada 1b
Satlık 92 lv nuker Server sparta +4 setli 1 dresli 1 pet dewil vs THe_NukeR 30 TL yada 750m
Satlık 99 lv xbow dagger bard FF+50k sp +dres exi 90 Nick :MahSuM_KraL 50 tl
Satlık 104 lv wiz FF+2dres+set +3 FB 2B Yada 100 TL Server Sparta Nick :Iily

Buradan Bakamam İlgilenenler Daha fazla detay isteyenler foto isteyenler Facemi Eklesin :[email protected] yazın Faceye Ali Türk Ekleyin :d::nono::allalla: