MAERKEK
Moderator
Öyle valla . Fm radio var eminim ana nasıl etkinleştirildiğini bilmiyorum .Maxicep'deki Symbian paylaşımların büyük çoğunluğu Binpda Hindistan Cra-ck grubundan alıntı.
Bu Forum sitesine Nokia için girenler çok. Neden Çünkü biz hep bu alanda paylaşım yapıyoruz Ben de dahil ama ben dikkat çekmek için yaptım eski paylaşımları da (başka kapanmış forumlarda paylaştığım konular) bu foruma aktaracağım. Başka yok.
Xda, Reddit, Githup gibi olmadığı sürece bu forum sitesi yerinde sayıp durur. 15 yıl önce terkedilmiş bir işletim sistemi olan Symbianı anlatmanın zamanı bitti.
Androidin marifetleri çok ileride. Mesela kimse Wifi ve sim kart olmadan internete girilebileceğini bilmez ayda 300 400 lira paket biterse daha da çok ödeme yapar mesela yani. Tüm Androidlerde Fm radyo var hiç kimse bilmez. Samsung son 6 yıldır yapay zekalı telefonlar üretiyor. Bakıyorum kimse Türkiye'de hiç kimse kullanmıyor çok geride kalmışız çok çok. Hazır program paylaşıp duruyoruz
Wifi ve sim karta olmadan evet internet erişimi zaten var fakat biz kullanıcılara kapalı .