Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Silinen fotoları kurtarma
Sponsorlu Bağlantılar
aturu
Üye
Konu Sahibi
Silinen fotoları kurtarma
Üstadlar.n73 Telefonumda yanlışla fotoları sildim.Bu silinen fotoları kurtarabilen program var mı?yardım edermisiniz?Teşekkürler.
keremerson
Üye
yanlış yönlendirmeyim ama BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA yok
CoYoTe®
Üye
Valla Fotoları Kurtarma Programı Henüz Çıkmadı Diye Biliyorum...Ama Sen Yinede Aramaya Devam Et
Fotoğraflar hafıza kartında ise kurtarma şansın var. Kart okuyucu yardımıyla bilgisayara bağladığın kartını veri kurtarma yazılımları ile taratıp sildiğin hemen hemen herşeyi kurtarabilrsin. Ben sana "Undelete Plus" veya "TuneUp Utilities" programlarını önerebilirim. Her ikisi ile de fotoğraflarını geri getirebilirsin.
nihat.58
Üye
arkadaşa katılıyorum aman dikkat kurtarmadan yeni bilgi yükleme asla kurtaraman
danger03
Üye
bildiğim kadarıyla kurtarmak mümkün değil
technonur
Üye
eğer hafıza kartındaysa mümkün getdataback programıyla birçok verini kurtarabilirsin şahsen benim işime çok yaradı programın 2sürümü mevcut biri fat disk için yani senin işini görecek birde ntfs sürümü var
cirkinn
Üye
giden gitmiştir silindiği zaman sen gideni değil yeni fotoları kaybetme
ahmet07_67
Üye
henüz öyle bir program cıkmadı
qwertycuma
Üye
life blog prosu varsa önceden telin de kayıtlı olması lazım bi bak
OGUZ_87
Üye
ben de aynı şey olmuştu araştırdım ama bir sonuca varamadım !!!
wolfatabey
Üye
var kardesim böyle bir program mmcard recovery kullanabilirsin.Tel. pc ye bagla ve verilen secenege göre tel sec bulursun insallah.Kolay gelsin...
DEDEKIZI
Üye
SIZ DAHA GELISMEMISSNIZ NASIL OLMAZ KURTARMA PROGRAMI d: