Silinen fotoları kurtarma

Sponsorlu Bağlantılar

aturu

Üye
    Konu Sahibi
Silinen fotoları kurtarma
Üstadlar.n73 Telefonumda yanlışla fotoları sildim.Bu silinen fotoları kurtarabilen program var mı?yardım edermisiniz?Teşekkürler.

keremerson

keremerson

Üye
yanlış yönlendirmeyim ama BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA yok :(

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Valla Fotoları Kurtarma Programı Henüz Çıkmadı Diye Biliyorum...Ama Sen Yinede Aramaya Devam Et

corsair

Üye
Üstadlar.n73 Telefonumda yanlışla fotoları sildim.Bu silinen fotoları kurtarabilen program var mı?yardım edermisiniz?Teşekkürler.

Fotoğraflar hafıza kartında ise kurtarma şansın var. Kart okuyucu yardımıyla bilgisayara bağladığın kartını veri kurtarma yazılımları ile taratıp sildiğin hemen hemen herşeyi kurtarabilrsin. Ben sana "Undelete Plus" veya "TuneUp Utilities" programlarını önerebilirim. Her ikisi ile de fotoğraflarını geri getirebilirsin.

nihat.58

Üye
arkadaşa katılıyorum aman dikkat kurtarmadan yeni bilgi yükleme asla kurtaraman

danger03

danger03

Üye
bildiğim kadarıyla kurtarmak mümkün değil

technonur

technonur

Üye
eğer hafıza kartındaysa mümkün getdataback programıyla birçok verini kurtarabilirsin şahsen benim işime çok yaradı programın 2sürümü mevcut biri fat disk için yani senin işini görecek birde ntfs sürümü var

cirkinn

Üye
giden gitmiştir silindiği zaman sen gideni değil yeni fotoları kaybetme

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
henüz öyle bir program cıkmadı :oke:

qwertycuma

qwertycuma

Üye
life blog prosu varsa önceden telin de kayıtlı olması lazım bi bak

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
ben de aynı şey olmuştu araştırdım ama bir sonuca varamadım !!!

wolfatabey

wolfatabey

Üye
var kardesim böyle bir program mmcard recovery kullanabilirsin.Tel. pc ye bagla ve verilen secenege göre tel sec bulursun insallah.Kolay gelsin...

DEDEKIZI

Üye
SIZ DAHA GELISMEMISSNIZ NASIL OLMAZ KURTARMA PROGRAMI :d:d:

Takipçi Satın Al

Üst Alt