Silinecek konu

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
aio yapımı eklenecektir yakında !

0MG90

0MG90

Üye
Bir şey sorucam ilk adımlarda Windows Update seçeneğine tik atmadan devam etsek iso dosyasını msdn haline getirebilir miyiz?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
hayır. Bu işlem hali hazırdaki iso dosyasına bir şeyler eklemek için. 8 için mdsn istiyorsan özelden yazabilirsin.

0MG90

0MG90

Üye
Yok normal isoyu msdn yapabilir miyiz diye merak ettim
Teşekkürler

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
aio yapımı eklenecektir yakında !

Hocam AIO degilde bu hirens boot cd sonra live xp ve normal xp, 7, 8, 10 ve tabiki driver pack solution yuklu tam donanimli bi USB yapmak istiyorum oyle bi konu acsaniz acayip populer olur internetteki kaynaklar cok eski ve linkler neredeyse tamami olu ( zaten hepsi birbirinden copy-past )

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Hocam AIO degilde bu hirens boot cd sonra live xp ve normal xp, 7, 8, 10 ve tabiki driver pack solution yuklu tam donanimli bi USB yapmak istiyorum oyle bi konu acsaniz acayip populer olur internetteki kaynaklar cok eski ve linkler neredeyse tamami olu ( zaten hepsi birbirinden copy-past )
senin için araştırır bakarım ama isoyu bir şekilde live cd şekline getirmek gerek.
aio yapımını unutmuşum ben :islik

Son düzenleme:
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
senin için araştırır bakarım ama isoyu bir şekilde live cd şekline getirmek gerek.
aio yapımını unutmuşum ben :islik
aioyu bi kaç saate ekliyorum tabi şu aioyapma prolarını bir çalıştırabilirsem :D

hocam live iso hazır var zaten :ehe olmadı gparted gömeriz :ehe ama o çoklu programlı vsli bi USB ilaç gibi ilaç :thumbup:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
hocam live iso hazır var zaten :ehe olmadı gparted gömeriz :ehe ama o çoklu programlı vsli bi USB ilaç gibi ilaç :thumbup:
onu yazılımcı daha iyi bilir benden :D
ama siteleri araştırıp bakarım yapabilirsem anlatırım sizede :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
onu yazılımcı daha iyi bilir benden :D
ama siteleri araştırıp bakarım yapabilirsem anlatırım sizede :)

Sabirsizlikla bekliyoruz hocam konu harika zaten ama dedigim gibi tam donanimli bi USB bellek herkese ilac gibi gelir :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
güncellendi

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
WOHOO AIO en sevdiğim bende böyle basit bir anlatımla yapabileceğim yer arıyordum teşekkürler hocam

sırada 32 ciga flash bellek alıp hazırlamak kalıyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
hocam bu program için driver nereden bulabilirim ? PC teknik servisim varda format attığıım pclerde uğraşmamak için genel kullanılan driverlar vb ?

kralberk13

kralberk13

Üye
aynen format sonrası driver programları nedir doğru olan

0MG90

0MG90

Üye
Format sonrası driver yüklemek için Driver Booster'ı kullanabilirsiniz

kralberk13

kralberk13

Üye
onu yüklüyorum zaten doğru olmayan driverleri yüklüyor

exp_l0it

exp_l0it

Üye
aslina bakarsan dedigin sey program icinde mevcut ancak katilimsiz kurulum olmasi gerekiyor programlarin... entegre etmek icin ise kod gerekiyor diye biliyorum. ama kodlar hakkinda pek bir bilgim yok

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
cevap için teşekkürler peki hocam bu programla katılımsız programları iso ya gömebilirmiyiz yani format bittiğinde otomatik kurulmuş olacaklar ?
arkadaşlar NTLite ile iso yu düzenleyip katılımsız programları vs ekledim ancak kurulum hizmetleri başlatıyor a kadar gelip bir süre sonra reset atıyor sanal makine ???

exp_l0it

exp_l0it

Üye
cevap için teşekkürler peki hocam bu programla katılımsız programları iso ya gömebilirmiyiz yani format bittiğinde otomatik kurulmuş olacaklar ?
arkadaşlar NTLite ile iso yu düzenleyip katılımsız programları vs ekledim ancak kurulum hizmetleri başlatıyor a kadar gelip bir süre sonra reset atıyor sanal makine ???
DVD duzenleme-3.adim-6. resimin oldugu yerde katilimsiz programlari ekliyosun, program kodlama yapiyosun orda sadece atmayla olmaz.

farkli bir yontem olarak: winreducer windows kurulumunu kendi icine aciyor duzenlemede, yani windows kurulmus gibi daha sonra geri isolama mantigi ile calisiyor, driverlari windowsdaki dogru yerlerine koyarak geri isoladignizda calisir diye umit ediyorum, denemedim. sadece bir fikir

• Beğen
Tepkiler: TheLastRevolution
furyzer0

furyzer0

Üye
Hocam kusura bakmayın ama aio ne demek?

Sent from mTalk using lumia950