serdar_gs
Üye
bu yöntemi uygularsan sorun çözülür amaama rom atarsan tekrar yine başlar aynı sıkıntı
![]()
işte o yüzden boşa uğraşmaya gerek yok

bu yöntemi uygularsan sorun çözülür amaama rom atarsan tekrar yine başlar aynı sıkıntı
![]()

işte o yüzden boşa uğraşmaya gerek yok![]()
o yüzden,ben mesela cm10 ve 4.1.1 beraber siyah kernelle kullanacaktım sonra vazgeçtim orijinal kullanıyorum
eğer bunu yapmazsan telefonunu kiesten güncelleyemezsin 
Benim telefon yurt dısından geldi. 4.0.4 sürüm yüklüydü. Önce gidip İmei numarami kaydettirdim. Sonra eve geldim türkiye sürümü olan 4.0.3 orjinal rom yükledim. Sonra kiese baglanmak için dediklerini yaptım ve sonuç başarılı ama kafama takılan birşey var
sgs s2 ye gelen en son sürüm 4.0.3 ve ben zaten yükledim peki kies'in telefonumu kabul ettiğini nerden anlayacağım
Buyrun size bir soru daha
)Şimdi öncelikle kocaman bir teşekkürü illa ki hakettinBenim telefon yurt dısından geldi. 4.0.4 sürüm yüklüydü. Önce gidip İmei numarami kaydettirdim. Sonra eve geldim türkiye sürümü olan 4.0.3 orjinal rom yükledim. Sonra kiese baglanmak için dediklerini yaptım ve sonuç başarılı ama kafama takılan birşey var
sgs s2 ye gelen en son sürüm 4.0.3 ve ben zaten yükledim peki kies'in telefonumu kabul ettiğini nerden anlayacağım
Buyrun size bir soru daha
)

eğer kies telefonunuzu kabul ederse kies'te en son güncel yazılım yüklü der ama etmezse "Cihazınız,Kies üzerinden yazılım güncellemeyi desteklemiyor" der![]()
![]()

Evet kabul etti. Bu bilgi için çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim![]()

Benim telefonda fake IMEI atılmış. Guncelleme yapabiliyormuyum kardeşim lütfen yardım et...

Merhaba,
Bende netten S3 I9305 aldım, 4.1.1 yüklü ve Kies'te güncellenemez yazıyor. Ama alanlar hangi ülkeden aldı bilemiyorum.
AP:I9305XXALK5
CP: I9305XXALK2
CSC:I9305OJVALK4
Kutu, telefon üstündeki(pilin altındaki) ve sorgudaki IME aynı. Pasaport kayıtlı(ben başlattım).
Kies'ten nasıl normal yükleyebilirim. Teşekkürler şimdiden.

hiçbir sorumluluk almıyorum herşeyini yedekle 
Teşekkürler cevap için, ancak 4,0,4ün hangi romunu atmalı? i9305'in TR romu yok.

Tüm yorumları okuyamadım, belki bunu binlerce kez söylemiş olabilirsiniz. Kusura bakmayın. Bende Galaxy S (GT-I9000) var. Buna güncelleme yaptıktan sonra fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Şimdi sizinki gibi bir sorunum var ve şu teknik terimlerden pek anlamıyorum. Bana basit bir şekilde anlatır mısınız?
takıldığın terimleri söyle cevaplayalım 
en basit anlatımı yaptım zatentakıldığın terimleri söyle cevaplayalım
![]()
Rom, root neyin nesi?