Silindi...

Sponsorlu Bağlantılar

sacredmagic

Üye
Dostum çok teşekkür ediyorum bende güncellemeyle alakalı olan problemimi sayende çözdüm... Ama benim kafama takılan bir soru oluştu bu sefer. Bende THR seçili idi. Thr'nin anlamı nedir

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
işte o yüzden boşa uğraşmaya gerek yok :ehe

ya hani derse birisi ben rom atma işlerinden bıktım orijinal takılacam diye :) o yüzden,ben mesela cm10 ve 4.1.1 beraber siyah kernelle kullanacaktım sonra vazgeçtim orijinal kullanıyorum :evet: eğer bunu yapmazsan telefonunu kiesten güncelleyemezsin :oke:

Lorien_35

Üye
Şimdi öncelikle kocaman bir teşekkürü illa ki hakettin :) Benim telefon yurt dısından geldi. 4.0.4 sürüm yüklüydü. Önce gidip İmei numarami kaydettirdim. Sonra eve geldim türkiye sürümü olan 4.0.3 orjinal rom yükledim. Sonra kiese baglanmak için dediklerini yaptım ve sonuç başarılı ama kafama takılan birşey var :) sgs s2 ye gelen en son sürüm 4.0.3 ve ben zaten yükledim peki kies'in telefonumu kabul ettiğini nerden anlayacağım :) Buyrun size bir soru daha :))

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi öncelikle kocaman bir teşekkürü illa ki hakettin :) Benim telefon yurt dısından geldi. 4.0.4 sürüm yüklüydü. Önce gidip İmei numarami kaydettirdim. Sonra eve geldim türkiye sürümü olan 4.0.3 orjinal rom yükledim. Sonra kiese baglanmak için dediklerini yaptım ve sonuç başarılı ama kafama takılan birşey var :) sgs s2 ye gelen en son sürüm 4.0.3 ve ben zaten yükledim peki kies'in telefonumu kabul ettiğini nerden anlayacağım :) Buyrun size bir soru daha :))

eğer kies telefonunuzu kabul ederse kies'te en son güncel yazılım yüklü der ama etmezse "Cihazınız,Kies üzerinden yazılım güncellemeyi desteklemiyor" der :evet: :oke:

Lorien_35

Üye
Evet kabul etti :) Tşk ederim bu bilgilendirme için başarılarınızın devamını dilerim. İyi çalışmalar.

Lorien_35

Üye

eğer kies telefonunuzu kabul ederse kies'te en son güncel yazılım yüklü der ama etmezse "Cihazınız,Kies üzerinden yazılım güncellemeyi desteklemiyor" der :evet: :oke:

Evet kabul etti. Bu bilgi için çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim :)

Sasonluyuz

Üye
Benim telefonda fake IMEI atılmış. Guncelleme yapabiliyormuyum kardeşim lütfen yardım et...

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonda fake IMEI atılmış. Guncelleme yapabiliyormuyum kardeşim lütfen yardım et...

bi bilgim yok fakat güncelleme yapıldığında atılan fake imei'nin kalktığını duymuştum o yüzden sana önermem :oke:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:tşk:

s_mavus

Üye
Merhaba,
Bende netten S3 I9305 aldım, 4.1.1 yüklü ve Kies'te güncellenemez yazıyor. Ama alanlar hangi ülkeden aldı bilemiyorum.
AP:I9305XXALK5
CP: I9305XXALK2
CSC:I9305OJVALK4

Kutu, telefon üstündeki(pilin altındaki) ve sorgudaki IME aynı. Pasaport kayıtlı(ben başlattım).

Kies'ten nasıl normal yükleyebilirim. Teşekkürler şimdiden.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,
Bende netten S3 I9305 aldım, 4.1.1 yüklü ve Kies'te güncellenemez yazıyor. Ama alanlar hangi ülkeden aldı bilemiyorum.
AP:I9305XXALK5
CP: I9305XXALK2
CSC:I9305OJVALK4

Kutu, telefon üstündeki(pilin altındaki) ve sorgudaki IME aynı. Pasaport kayıtlı(ben başlattım).

Kies'ten nasıl normal yükleyebilirim. Teşekkürler şimdiden.

I9305 için 4.0.4 romu varsa 4.0.4 romunu at ve benim tarif ettiğim işlemleri uygula :oke:

yanlız sakın I9300 romu atma I9305 farklı bir s3 :evet:hiçbir sorumluluk almıyorum herşeyini yedekle :oke:

s_mavus

Üye
Teşekkürler cevap için, ancak 4,0,4ün hangi romunu atmalı? i9305'in TR romu yok.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler cevap için, ancak 4,0,4ün hangi romunu atmalı? i9305'in TR romu yok.

büyük ihtimalle Amerika'dan AT&T operatöründen alınmış,sakın I9300 romu atma telefonun açılmaz,herhangi bir ülkenin i9305 4.0.4 romunu at :oke:

I9305 Türkiye'de satılmadığı için senin cihazın hakkında pek birşey bilmiyorum :evet:

Kill more

Üye
Tüm yorumları okuyamadım, belki bunu binlerce kez söylemiş olabilirsiniz. Kusura bakmayın. Bende Galaxy S (GT-I9000) var. Buna güncelleme yaptıktan sonra fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Şimdi sizinki gibi bir sorunum var ve şu teknik terimlerden pek anlamıyorum. Bana basit bir şekilde anlatır mısınız?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Tüm yorumları okuyamadım, belki bunu binlerce kez söylemiş olabilirsiniz. Kusura bakmayın. Bende Galaxy S (GT-I9000) var. Buna güncelleme yaptıktan sonra fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Şimdi sizinki gibi bir sorunum var ve şu teknik terimlerden pek anlamıyorum. Bana basit bir şekilde anlatır mısınız?

en basit anlatımı yaptım zaten :evet: takıldığın terimleri söyle cevaplayalım :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt