Silindi.

Sponsorlu Bağlantılar

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Silindi.
dfdf

• Beğen
Tepkiler: black_man, ultrAslan.sefer, APOvBABA ve 1 kişi daha

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Aynı işlemin anlatımı yakup abinin konusundada var ? Ancak görsellendirilmiş teşekkürler.

vg_engin

vg_engin

Üye
aynen downgrade var arkadaşlar yukarıdaki abim bana şahsen bağlanarak yaptı 25.007 den 14.002ye düşürdü c6-01i kendisine çok teşekkür ediyorum ALLAH RAZI OLSUN kendisinden :)

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Aynı işlemin anlatımı yakup abinin konusundada var ? Ancak görsellendirilmiş teşekkürler.
iki konuyu kıyasla bakalım..ayrı pencerecelerde aç. iyi incele..sonra gel buraya yaz.. tamam mı kardeşim. bekliyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
C6-01 denendi olumlu.

APOvBABA

APOvBABA

Üye
Ben şimdi telefonumu gönül rahatlığıyla çökertebilirmiyim? :D Nasıl olsa Downgrade var.

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
8 saniye neye basılı tutacağız ???

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
C6-01 PR-1.0'a geri döndük başarılı, sağolsun konuyu açan arkadaş bana bağlanıp yapıverdi allah razı olsun kendisinden :)

twister2000

Üye
hem refurbishinde hemde update software da hata veriyor update software da karşıma çıkan hata bu. ne yapmalıyım bu belle dan kurtulup tekrar annaya dönmem lazım
"The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. "

Febris

Febris

Üye
hem refurbishinde hemde update software da hata veriyor update software da karşıma çıkan hata bu. ne yapmalıyım bu belle dan kurtulup tekrar annaya dönmem lazım
"The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. "

kabloyu cıkar telefon acılcak

atinali28

atinali28

Üye
Merhabalar Arkadaşlar C6-01 Sybiam Belle kullanıyorum bu iğrenç yazılımı başımıza musallat eden Nokia'yı ALLAH bildiği gibi yapsın. Bende Annanın sorunsuz bir sürümüne dönmek istiyorum ama yukarıdaki bütün herşey kafamı karıştırdı. Daha önce hiç flaşlama yapmadım netten biraz araştırdım ama kafam iyice bulandı Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar nokia emek veriyor uğraşıyor yazılım çıkarıyor sırf bizim için ama bizler ne yapıyoruz yok ben belleyi beğenmedim yok anna böyleydi bunlarla uğraşıyorsunuz herzaman bir üst sürüm en iyidir

jugu60

Üye
arkadaşlar nokia emek veriyor uğraşıyor yazılım çıkarıyor sırf bizim için ama bizler ne yapıyoruz yok ben belleyi beğenmedim yok anna böyleydi bunlarla uğraşıyorsunuz herzaman bir üst sürüm en iyidir
haklisin kardes Nokia yeni surum cikariyo bizde deneme tahtasi oluyoz
cikardigi yazilimlarda bizim icin degil pazari kacirmasin elinden diye :)
tutulursa uzun zaman kaliyo yazilim tutulmazsa guncelleme geliyo
ee ne yapak bizde eski surumleri daha cok begeniyoz ve onlara donuyoz nede olsa sorun daha az onlarda
ben sahsen donmuyomda donenlerede karsi degilim

YkPkY

YkPkY

Üye
her zaman için güncelleme en iyisi.
Hep gelişmek zorundayız,hayatımızda olduğu gibi

nizam67

Üye
kardeş bana yardım edin ne olursunuz nokia c6-01 belle yükledim berbat ya birde bir cwf yükleyeyin dedim tam yüklenmedi ne olursunuz nasıl anna ya dönerim bir yardım edin allah için

yavuz580

yavuz580

Üye
hocam selamun aleyküm benim telefonum nokıa 701 fp1 ben ondan geri normal sbyman belleye dönmek istiyorum mümkünmü acaba ben flashdan anlamıyorum teamla yapabilimisiniz hocam bi yardımcı olursanız coks evinirim :tşk:

storovi

Üye
hocam selamun aleyküm benim telefonum nokıa 701 fp1 ben ondan geri normal sbyman belleye dönmek istiyorum mümkünmü acaba ben flashdan anlamıyorum teamla yapabilimisiniz hocam bi yardımcı olursanız coks evinirim :tşk:
Kardes selam,
bende 701 fp1 den normal symbian belle ye dönmek istiyorum,sen yapabildin mi?Eger halletiysen banada yardimci olabilirmisin?Cevabini dört gözle bekliyorum...iyi forumlar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
lütfen yardım daha önce kurduğum phoenix sürümlerini rahatca kullanabiliyordum o zaman 32 bit di fakat formar attırdım eleman 64 bit yüklemiş leptop kullanıyorum şimdi daha önce kurduğum phoenix sürümleri yüklüyorum normal kurulum gerçekleşliyor fakat proğramı açmak istediğimde phoenix application çalışmayı durdurdu hatası alıyorum çözümü nedir lütfen bi yardım flash atmam lazım ama ne yaptıysam proğramı açamadım ....dosya yöneticiden kaldırmak şartıyla tüm sürümleri denedim ama nafile sonuç aynı

kurtuluş hocam diğer üstadlar lütfen yardım