iki konuyu kıyasla bakalım..ayrı pencerecelerde aç. iyi incele..sonra gel buraya yaz.. tamam mı kardeşim. bekliyorum.Aynı işlemin anlatımı yakup abinin konusundada var ? Ancak görsellendirilmiş teşekkürler.
İstediğin Gibi Çökert..Kafana Göre Takıl Kardeş.Ben şimdi telefonumu gönül rahatlığıyla çökertebilirmiyim?Nasıl olsa Downgrade var.
İstediğin Gibi Çökert..Kafana Göre Takıl Kardeş.

hem refurbishinde hemde update software da hata veriyor update software da karşıma çıkan hata bu. ne yapmalıyım bu belle dan kurtulup tekrar annaya dönmem lazım
"The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. "
haklisin kardes Nokia yeni surum cikariyo bizde deneme tahtasi oluyozarkadaşlar nokia emek veriyor uğraşıyor yazılım çıkarıyor sırf bizim için ama bizler ne yapıyoruz yok ben belleyi beğenmedim yok anna böyleydi bunlarla uğraşıyorsunuz herzaman bir üst sürüm en iyidir

eyw kardeş![]()
Kardes selam,hocam selamun aleyküm benim telefonum nokıa 701 fp1 ben ondan geri normal sbyman belleye dönmek istiyorum mümkünmü acaba ben flashdan anlamıyorum teamla yapabilimisiniz hocam bi yardımcı olursanız coks evinirim![]()