Şilide Bulunan 7,2cm Uzunluğundaki İnsancık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
Şilide Bulunan 7,2cm Uzunluğundaki İnsancık

fake resme benziyo ama karar sizin

alıntıdır.

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
faketir fakee

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
bencede fake

crows

crows

Üye
yok abi ya sanmıyorum böle bişi olacagını

yitik savaşçı

Üye
Lütfen "fake" demeyin; "sahte" deyin...

madhead

madhead

Üye
sahte değil..gerçek bunlar..çok eskiden bunlarla ilgili bi belgesel izlemiştim..buyük bi ihtimalle düşük yapmış bi kadına aittir o çocuk..mumyalamaya benzer bi yöntemle korunuyor ceninler..galiba onlara tapınıyomuş eski insanlar yada öyle bişi işte..

elif_

Üye
anahtarlık gibi ne bu ya:Ssahtedir

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Valla Gercektir Eski bişi u ama o kadar boyda olmak istemem ezerler valla

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(hyz53 &#064; Dec 29 2005, 04&#58;56 PM) [post=240335]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sahte değil..gerçek bunlar..çok eskiden bunlarla ilgili bi belgesel izlemiştim..buyük bi ihtimalle düşük yapmış bi kadına aittir o çocuk..mumyalamaya benzer bi yöntemle korunuyor ceninler..galiba onlara tapınıyomuş eski insanlar yada öyle bişi işte..
[/b][/quote]

Olamaz düşük bebeğin eli çenesi felan şekli belli neden boyutu küçük bu kadar ? Normal boyutlarda olması lazımdı..

ßencede FAke&#39;dir.

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Dec 29 2005, 05&#58;00 PM) [post=240339]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(hyz53 &#064; Dec 29 2005, 04&#58;56 PM) [post=240335]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Olamaz düşük bebeğin eli çenesi felan şekli belli neden boyutu küçük bu kadar ? Normal boyutlarda olması lazımdı..

ßencede FAke&#39;dir.
[/b][/quote]

Evt de Bu sey gibi Küçük Kahramanlar vardı ya onlardan yaad Farenin Yavrusu

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Dec 29 2005, 05&#58;00 PM) [post=240339]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sahte de&#287;il..gerçek bunlar..çok eskiden bunlarla ilgili bi belgesel izlemi&#351;tim..buyük bi ihtimalle dü&#351;ük yapm&#305;&#351; bi kad&#305;na aittir o çocuk..mumyalamaya benzer bi yöntemle korunuyor ceninler..galiba onlara tap&#305;n&#305;yomu&#351; eski insanlar yada öyle bi&#351;i i&#351;te..
[/b][/quote]

Olamaz dü&#351;ük bebe&#287;in eli çenesi felan &#351;ekli belli neden boyutu küçük bu kadar ? Normal boyutlarda olmas&#305; laz&#305;md&#305;..

ßencede FAke&#39;dir.
[/b][/quote]
hac&#305; anne karn&#305;nda belirli bi haftadan sonra tüm uzuvlar belirginle&#351;iyor..&#351;imdi tam olarak hat&#305;rlayam&#305;yorum...birde yapt&#305;klar&#305; mumyalama i&#351;lemi sonucunda ceset ufal&#305;yo...vodoo büyücülerinin yapt&#305;klar&#305; kafatas&#305; küçültmesi gibi bi&#351;i..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Pek sanmıyorum gerçek olduğunu ama gerçekse..

assasin

Üye
fake

DefectoR

boyun kemiklerine bakarmısınız normal bi insan bedeni gibi görürsen biraz fazla uzun değil mi boynu???

madhead

madhead

Üye
tamam fake..bişi demedim..
yapana da helal olsun..ne işçiliktir öyle.özelliklede el parmaklarına baya bi uğraşmış..baksanıza..

yitik savaşçı

Üye

Buradaki iddiaya göre bu yaratıkçağız ölü bulunmamış; yani yaşıyormuş. Rengi de açıkmış, öldükten sonra koyulaşmış. Arada bir gözlerini açıyormuş. Ne zaman açmamış; anlamışlarki ölmüş. Hatta bunu bulan aile ile telapati kuruyormuş. Daha çok bir uzaylı olarak lanse edilmiş. Uzaylı, hayvan ya da insan cenini olup olmadığını anlamak için DNA testi yapılması gerekiyormuş ta yapılmamış mı ne? Öyle acıklı bir hikayesi var küçük Emrah&#39;ın. Özür dilerim; küçük yaratığın.

madhead

madhead

Üye

önden bakınca kafası kuşa benziyo bunun...

Caine

Caine

Üye
filmlerde canlandırılan uzaylılara benziyor ama tatlı bişey olsa gerek. yazık yaw

maavii

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Dec 29 2005, 04&#58;40 PM) [post=240316]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Lütfen "fake" demeyin; "sahte" deyin...
[/b][/quote]
teşekkür ederim dikkatin ve hassasiyetin için
bana kalırsa da sahte ye benziyor...

abuvice

abuvice

Üye
Fake yav bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt