Sıla: Eurovision'u ciddiye almıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Sıla: Eurovision'u ciddiye almıyorum

[h=2]Şarkıcı Sıla, Eurovision ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu; 'Ne işim var orada'[/h]
Ancak genç şarkıcı söylentilere şu cevabı verdi: "Bu yarışma beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Ne işim var orada"
Mayıs ayında Bakü'de yapılacak Şarkı Yarışması'nda kulislerde sürpriz bir isim konuşulmaya başladı. ve Hande Yener'den sonra başarılı şarkıcı Sıla'nın adı internet sitelerinde görüldü. Ancak böyle bir niyetinin olmadığını söyledi. "Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmek ister misin?" sorumuza "Hayır istemem, ne işim var benim Eurovision'da" şeklinde yanıt verdi.

[h=4]CİDDİYE ALMIYORUM[/h] Şarkıları listelerde bir numara olan sözlerine şöyle devam etti: "TRT'den böyle bir teklif gelse bile kabul etmem. İnanın konuyla hiç ilgilenmiyorum." "Eurovision'a hangi şarkıcı gitmeli" gitmeli sorumuza ise şu cevabı verdi:

"Kim gitmek istiyorsa o gitsin, beni hiç ilgilendirmiyor. çok ciddiye alınacak bir yarışma değil. Hiçbir sene takip etmedim, etmeyi de düşünmüyorum. Beni zerre kadar ilgilendirmiyor."

[h=4]O İSİM 15 OCAK'TA AÇIKLANACAK[/h] TRT Müzik Dairesi Başkanı Deniz Çakmakoğlu ülkemizi temsil edecek ismin belirlenip kamuoyuna açıklanmasının bu yıl Ocak'ın ikinci haftasını bulacağını söyledi. Çakmakoğlu, "Yoğun bir araştırma yapıyoruz. Bu yıl temsilcimizin açıklanması 15 Ocak tarihini bulabilir" dedi.

KAYNAK:

uraki

uraki

Üye
katılmazsa türkiye başkasını bulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...