Eurovision'u 'Biz' kazandık !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Eurovision'u 'Biz' kazandık !
Eurovision 2011 finalinde kardeş ülke Azerbaycan 221 puanla birinci oldu. Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 56. Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda birinci olan Ell-Niki ikilisi, zafer sonrası birincilik kupasını aldıktan sonra, “Şu anda dünyanın en mutlu insanlarıyız” dedi.
Türkiye’yi temsil eden Yüksek Sadakat’ın yarı finalde elendiği finalde ancak Azerbaycan’a Türkiye’den de 12 tam puan verildi. Nigar Jamal ve Eldar Gasimov, sonucun belli olmasının ardından şarkıları ‘Running Scared’i yeniden söylemek için sahneye çıkarken, Jamal’in elinde Türk bayrağı vardı. Yarışmada İtalya ikinci, İsveç ise üçüncü oldu.

Bu arada Azeri şarkıcı Nigar'ın sahneye Türkiye bayrağıyla gelmesi dikkat çekti.

Azeriler sokaklara döküldü

Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 56. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Azerbaycan'ın birinci olmasından sonra Azeriler, Eurovision birinciliğini Azatlık Meydanı'nda coşkuyla kutladı.

Kutlamalara katılan yüzlerce Azeri, Azerbaycan-Türkiye kardeşliğin lehine ve Ermeni işgalinde bulunan Yukarı Karabağ topraklarının işgalden kurtulması yönünde slogan attıkları görüldü.

Bazı Azeri vatandaşlar ise uzun bir süreden sonra ilk defa sevinç yaşadıklarını ifade ederek, yarışmada Türkiye'nin kendilerine verdiği destekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Kutlamalara, başkent Bakü'de yaşayan Türk öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:turkiye:

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Helal olsun kardeş ülke Azerbaycana:biggrin::turkiye:

• Beğen
Tepkiler: backspace11
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
helalll

'Patron

'Patron

Üye
Helal Olsun Kız Türk Bayrağıyla Geldi :turkiye:

qirL1903

qirL1903

Üye
Vay bee :turkiye: .. Ama Azerbaycan'ın 1.olmasını hic beklemezdim :hmmm

• Beğen
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
:turkiye::turkiye::turkiye::turkiye::turkiye:

qirL1903

qirL1903

Üye
Bilmiyorum bana uzak geliyordu yine de 1. olması cok mutlu etti beni biz olamadık onların olması lazımdı :)

• Beğen

OğuzcanAbi

Üye
hortlak konu :D

backspace11

backspace11

Üye
Bilmiyorum bana uzak geliyordu yine de 1. olması cok mutlu etti beni biz olamadık onların olması lazımdı :)

Ben Ulkemizin kazanmasina sevindimde ama Turk bayragini gorunce daha cok sevindim Turkiyenin adinada sevindim

----------Eklendi @ 14:08:50 ---------- Yazıldı @ 14:06:47 ----------

ALPARS™;3450701' Alıntı:
Helal olsun kardeş ülke Azerbaycana:biggrin::turkiye:

meraba arkadas imzanda Azerbaycan Turkiye sonra gelen bayrak neresi TMB tv dede gormustum o bayragi Kibrisin bayragimi yoksa baska ulkeninmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...