halıcıya gittim halı aldım parayı verdim eve serdim:ehe 1.verdi 2.aldı 3.attı 4.sattı.:D
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi halıcıya gittim halı aldım parayı verdim eve serdim 1.verdi 2.aldı 3.attı 4.sattı.
Praetor Emekli Yönetici Satıcı Verdi'nin La Traviata'sını sattı, Fatih onu aldı, beğenmedi attı... Şak Hop Pat Güm
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi bi adamın suradına şak diye vurunca hoplayıp patlattınca güm diye ses cıktı 1.düzgün 2.cümle 3.kur 4.tamam.
bi adamın suradına şak diye vurunca hoplayıp patlattınca güm diye ses cıktı 1.düzgün 2.cümle 3.kur 4.tamam.
Praetor Emekli Yönetici Düzgün cümle kurmam, kur diyeni de takmam! Tamam?.. Satranç Turnuva Maxicep Katılım
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi maxicepte satranç turnuvasına katılımlar başladı 1.sevgi 2.arkadaş 3.sözcük 4.kitap
jöly Üye okuduğum kitapta sevgi ve arkadaşlık üzerine güzel sözcükler vardı... 1. praetor 2. balık 3. saksı 4. tiyatro
okuduğum kitapta sevgi ve arkadaşlık üzerine güzel sözcükler vardı... 1. praetor 2. balık 3. saksı 4. tiyatro
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi öğretmen aliden kitap istedi alide olmadığından veli verdi. 1.maxicep 2.üye 3.forum 4.meslek
jöly Üye maxicep üyeleri forumda açılan konuda mesleklerini yazdılar... 1. sanat 2. recep 3. havuz 4. oyun
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi recep bir oyunda havuzun içinde sanat yaptı 1.sabah 2.uyku 3.yürümek 4.iş
jöly Üye sabahları uykudan uyandıktan sonra işe yürüyerek gitmeyi severdi... 1. sahur 2. diablos 3. kedi 4. pijama...
sabahları uykudan uyandıktan sonra işe yürüyerek gitmeyi severdi... 1. sahur 2. diablos 3. kedi 4. pijama...
tuba.dmn Üye diablos sahura pijamalarıyla kalkıyım derken uyku sersemi kedinin kuyruğunu ezdi 1 iftar 2 yemek 3 maxicep 4 uyku
diablos sahura pijamalarıyla kalkıyım derken uyku sersemi kedinin kuyruğunu ezdi 1 iftar 2 yemek 3 maxicep 4 uyku
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi iftarda maxiep toplanıp yemek yedip ama benim çok uykum vardı 1.yürümek 2.düşmek 3.kalmak 4.uçmak
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi köpek topla oynarken kuş fareyi yakalamaya çalışıyodu 1.elbise 2.ayakkabı 3.koltuk 4.aslılık
jöly Üye koltuğa oturmuş ayakkabısını bağlarken kafası askılığa çarptı ve yeni ütülediği elbisesini düşürdü... 1. acı 2. hayat 3. haber 4. bekleyiş...
koltuğa oturmuş ayakkabısını bağlarken kafası askılığa çarptı ve yeni ütülediği elbisesini düşürdü... 1. acı 2. hayat 3. haber 4. bekleyiş...
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi acı hayat filmini filmini haberlerde tekrar geliceğini söyledi merakla bekleyişteyim. 1.sinir 2.para 3.araba 4.rampa
acı hayat filmini filmini haberlerde tekrar geliceğini söyledi merakla bekleyişteyim. 1.sinir 2.para 3.araba 4.rampa
X-LifeHard Üye arbayla rampadan çıkarken çok sinirliydi parasını kaybetmişti bugün yanlız hayat yaşam
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi bugün yanlızım hayatı böyle yaşamamak lazım. 1.uyku 2.isteksiz 3.zorluk 4.rüya. kolay oldu