Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıkıntııı!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smhozcan12
Üye
Konu Sahibi
sıkıntııı!!!
ya telefonum acılırken turkcell ckıo kendı acılışı olmuyoo turkcell bandrollu galbaa amaa nasıl o gıdıcek acaba yardım cı olursanız sewınırım telefonum lg optimus black
kol@j
Üye
farklı bir tema yüklersen ya da kayıtlı başka tema varsa onu kullan zannımca gider...
fireman87
Üye
O gitmiyor sanırım, sponsor olduğu için.
ultrayer6
Üye
telefonuna yazılımı yeniden yüklemelisin ve garantiden çıkar.
technoshark
Üye
Bencede yazılım yüklendikten sonra gider.. çünkü benim telefonumda bir keresinde öyle olmuştu
technoblue
Üye
cihazın sponsorluğunu turkcell yapıyordur muhtemelen ondandır bu olay. ama bi sıkıntı teşkil edeceğini zannetmiyorum. arkadaşların dediği gibi versiyon güncellemesi ile büyük olasılıkla halledilir bu sorun.
smhozcan12
Üye
Konu Sahibi
ben ıstemıyorum sevmedıgımden dolayı neyse kalsın artık guncelelmee yaptıgımda gıder ıns
technoshark
Üye
Garanti gider arkadaşım merak etme.. tahmin etmiyorum ki yeni yazılımda turkcellli olsun.
Ocean258
Üye
yazılımıs sılıp tekrar yuleyeceksın ozaman.. ama garantıden cıkarmı cıkmazmı bılmıyorum..
fireman87
Üye
Farklı yollar izlemelisin, yazılımı silmek büyük tehlike.
Ocean258
Üye
Turkcell ile açılması neden bu kadar rahatsız ettı senı onuda anlamadım aslında.. sırf bu nedenden dolayı yazılım sılmek gıbı riskli olaylara gırmene gerek yok ... mukemmel bı telefona sahipsin zaten.. tadını cıkart açılışıda oyle olsun boşver