Sıkılldımmmmmm :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Konu dışı ile gereksiz mesajlar bölümünün arasındaki farkı öğren de sonra gel tartışalım :)
Birinden birkaç birşey öğrenen hemen de horoz kesiliyor başımıza anlamadım gitti :hmmm

Bak Başta Kim Demiş Horoz Tavuk Felan Önce Bana Söylicene Arkadaşına Söyle :)
Ondan Sonra Bana Söyle Diceni Temam :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yaa Mehmet Abi yapmayın şöyle bi rahat vermediniz birbirimizi iğneliyoruz surda 2 dakika :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yok be abi Onur un can sıkıntısını geçirmek için uğraşıyorum onunla :)

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Burası Gerekli degiL zAten...!
Konu Dışı Diyor Yani Konumuzla Alakası Olmayan...!
Ama Bunun Yanı Sıra GEreksiz Mesaj'lar Bölümüde Acılmış Anlam Veremedim
Konu dışında özgürlük var. İstediğiniz gibi konu açabilirsiniz. Ama yine bir anlamı olmalı. Yalnızca sıkıldım derseniz bunu gereksizlere taşırız. Konu dışını daha iyi anlayabilmek için duyurumu okumanızı tavsiye ederim :)
Konu Dışı Bölümünün Yeni Çehresi. Hangi Konular Kural Dahilinde, Hangi Konular Yasak ?
Konu dışı ile gereksiz mesajlar bölümünün arasındaki farkı öğren de sonra gel tartışalım :)
Birinden birkaç birşey öğrenen hemen de horoz kesiliyor başımıza anlamadım gitti :hmmm
Ben Kendimi Bildim Bileli Horozum Ama Senin İçin Aynı Şeyi Diyemem :) Sen Yerine Göre Hareket Ediyorsun Kimi zaman Tavuk Kimi Zaman Horoz...
1 Ayda 130 Konu Azmı ?
Erken öten horozun başını keserlermis ...
Daha çok var ötmene ... :)
Alla Alla Merak Ettim Şimdi Nasıl Olcakmış:allalla:
Benim İçin Ötme Zamanım Yok Her Zaman Heryerde Herkeze.
Zamanla anlarsın ...:)
Öte yandan...
Yukarıdaki tartışmanız bana konuyu kilitlemek gerektiğini gösterdi.
Gerek üslüp olarak gerekse bir diğerine yaklaşım olarak ikinizi de haklı bulmuyorum arkadaşlar
Sakin olmak, rahat olmak, anlayışlı olmak, alttan almak, huzur kaçırmamak gerçekten bunların tam tersini yapmaktan daha kolay. Ve daha yararlı... Hayatta kazanan tarafta olmanızı sağlayıcı...

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt