sıkıldım yaaa....:(:(:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi
sıkıldım yaaa....:(:(:(
Neden hayat biz inanların hiç bir suçu yokkken kıcımıza tekme atmasıyla meşhurdur?????
yoruldum artık tam evet gülüyorum mutluyum dediğim bi anda umutsuzluğun,hüznün,yalnızlığın çat kapı misafir olarak gelmesinden ama bu seferki misafirliktende çıktı bildiğin yerleştiler taa içime.....:(:(:(:(:(:(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yeni ayakkabılarım olmadığı için üzülüyordum:( taaa ki sokakta ayakları olmayan adamı görene kadar:(

sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi
Yeni ayakkabılarım olmadığı için üzülüyordum:( taaa ki sokakta ayakları olmayan adamı görene kadar:(

Yaa tamam çok güzel bi söz bende zaten isyan etmiyorum şu halime ama ama ama...............Neyse....:(:(:(

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hayat zaten mutluluk ve hüzünden ibaret değilmi hep mutlu oldugun zaman her gün aynı yemeği yemiş gibi oluyorsun acıyıda tadıcaksın bıkkınlıkta vericek bazen Yaşadıkların Normal yani bu

sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi
Hayat zaten mutluluk ve hüzünden ibaret değilmi hep mutlu oldugun zaman her gün aynı yemeği yemiş gibi oluyorsun acıyıda tadıcaksın bıkkınlıkta vericek bazen Yaşadıkların Normal yani bu

Yaa tabikide biliyorum normal ama gün geçtikçe ağırlaşan bi yük....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu tür konuları en fazla açan üye bendim bir zamanlar, çok kötü günler geçirdim, insanın atla kurtul diyeceği günlerdi ama paylaştım sıkıntılarımı, çözüm aradım ... Dua ettim, ibadet ettim ve yılmadım ... Bu bana şükür etmeyi öğretti, ne olursa olsun şükür etmeyi... Hani benzinin bitti diye arabaya isyan edenler vardır ama bilmezler ki çoğu kişi o arabayı almak için gece gündüz çalışıyor, benzinsız olana bile razılar ...
Kıymet bilmemek ve şükür etmemek, başlıca sorununun bu olduğunu düşünüyorum :)

sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi
Bu tür konuları en fazla açan üye bendim bir zamanlar, çok kötü günler geçirdim, insanın atla kurtul diyeceği günlerdi ama paylaştım sıkıntılarımı, çözüm aradım ... Dua ettim, ibadet ettim ve yılmadım ... Bu bana şükür etmeyi öğretti, ne olursa olsun şükür etmeyi... Hani benzinin bitti diye arabaya isyan edenler vardır ama bilmezler ki çoğu kişi o arabayı almak için gece gündüz çalışıyor, benzinsız olana bile razılar ...
Kıymet bilmemek ve şükür etmemek, başlıca sorununun bu olduğunu düşünüyorum :)

Emin ol benim kadar şükreden ve dua eden fazla yoktur..
bende cok kolay günler geçirmedim ama hayat bana hep aynı taraftan vuruyo,her sene,aynı zamanlar,aynı şeyleri yaşatıyo..tesadüf deme hayatta inanmadım bu söze ama yapacak bişey yok sığınabileceğim tek şey dualar oldu...:(:(:(:(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Eee imtihan ediliyoruz sonuçta sıkıntıyı veren de Allah, alan da Allah ...
Doğru olanı yaptıktan sonra hiçbir şeyin önemi yok... Tevekkul gibi düşün, görevini yap gerisini Yaradan bilir :)

sevimrecep

sevimrecep

Üye
    Konu Sahibi
Eee imtihan ediliyoruz sonuçta sıkıntıyı veren de Allah, alan da Allah ...
Doğru olanı yaptıktan sonra hiçbir şeyin önemi yok... Tevekkul gibi düşün, görevini yap gerisini Yaradan bilir :)

Haklısın ......

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Biliyorum :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...