Sıkıldık artık fw16 nurani symbian7.0 beklemekten

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıldık artık fw16 nurani symbian7.0 beklemekten
:megafon: özellikleri budur

-Mp3 leri zil sesi olarak kullanabilme
-Yüksek ses

-Symbian 7.0(Tabiki Nokia teması olarak bilinen tema özelliğide dahil)
-Radio'dan ses kayıt yapabilme
-Nokia N-Gage ve symbian 7 ile uyumlu oyunları destekleme

-Fade in -fade out-Yani telefon çalarken direk çıkan zil sesi
-Yüksek işletim hızı ve menüde biraz hızlanma
-Skin ve tema özelliği
-Diğer özellikleri ise Nurani 15 ile hemen hemen aynı...

:megafon: ama hala ortalıklarda yok ve demişler diki martta kesin hazır aradan aylar geçti ama tık yok ve ağustos geldi yoksa bu senedemi çıkmayacak sorarım size:vur: :ah:
sabrediyoruz taş misali:hayir:

ocu77

ocu77

Üye
dostum symbian 7.0 ın Nokia 6600 daki sx1 e (fiziken) cuk diye oturması çok zor..benim tahminim ortaya çıkacak fw doğal olarak yine modifiye fw olur ama emin ol sadece java sının 1.0 dan 2.0 a çıkartılması bile bence büyük bir başarı..bende bu konuyla ilgili çalışıyorum..İnşaallah olursa burada hepinizle paylaşacam..

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum bu arada n4ü yükledim temalar nerde ?????????

ozkanwap

Üye
cihatnuroglu

cihatnuroglu

Üye
infazcı' Alıntı:
:megafon: özellikleri budur

-Mp3 leri zil sesi olarak kullanabilme
-Yüksek ses
-Symbian 7.0(Tabiki Nokia teması olarak bilinen tema özelliğide dahil)
-Radio'dan ses kayıt yapabilme
-Nokia N-Gage ve symbian 7 ile uyumlu oyunları destekleme
-Fade in -fade out-Yani telefon çalarken direk çıkan zil sesi
-Yüksek işletim hızı ve menüde biraz hızlanma
-Skin ve tema özelliği
-Diğer özellikleri ise Nurani 15 ile hemen hemen aynı...

:megafon: ama hala ortalıklarda yok ve demişler diki martta kesin hazır aradan aylar geçti ama tık yok ve ağustos geldi yoksa bu senedemi çıkmayacak sorarım size:vur: :ah:
sabrediyoruz taş misali:hayir:

arkadaşım nurani ile görüştüm kendi uğraşıomuş dediki artık bu ay olmassa bundan sonra fw16 ile uğraşmayacağını sölemişti bilmiom

kem_kar

kem_kar

Üye
1 yıl önceki mesajlarda da var aynı konular fw16 , symbian 7.0 , v.s...
o zaman da çok yakında , az sonra , ramak kaldı şeklinde düşüncelerle beklendi. halen inananlar olduğu sürece bu muhabbet bitmez.

berkant10

berkant10

Üye
s7 olmucak arkadaşlar ya zaten olsaydı ruslar şimdiye kadar yapardı adamlar patch olaylarınla uğraşmazlardı

bakınız:oslik.ru

CooL'n'Quiet

Üye
bu işi ruslar yapamadıysa kimse yapamaz
bende gecen seneler bekliodum..

simdi 9.1 kullanıom :P

denizyalcin

denizyalcin

Üye
ruslar siemensci yaparsa onlar yapar nurani fln yapamaaaz...

kem_kar

kem_kar

Üye
SysteMechaniC' Alıntı:
bu işi ruslar yapamadıysa kimse yapamaz
bende gecen seneler bekliodum..

simdi 9.1 kullanıom :P

hiç beklemedim. bunu yapabilecek adam zaten başka konularda da bir şeyler üreterek kendini belli eder.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nuraniyi bizim siteye üye yapalım zannedersem bizim siteye 2 sene önce üyeydi ama sonra kendi falan çıktı bilmem son sözü o söylesin
kankalar böyle mobil uzmanlarını siteye kazandıralım sitemiz zenginleşsin ben bir kaç kişiye tavsiye edeceğim bizim siteye üye yapmak için sizde tavsiye edin ok yaşasın maxicep kardeşliği

perfectlover

Üye
cihatnuroglu' Alıntı:
arkadaşım nurani ile görüştüm kendi uğraşıomuş dediki artık bu ay olmassa bundan sonra fw16 ile uğraşmayacağını sölemişti bilmiom
Yazık. Nurani de bu işle uğraşmazsa çok büyük bir değer kaybolup gidecek demektir. Bundan önceki yardım ve desteklerinden ötürü kendisine minnettarız. Türkiye'deki Sx1 kullanıcılarının % 60-70 'nin Nurani'nin FW'lerini kullandığını düşünüyorum. Demek ki buraya kadarmış. Bundan sonra Nurani olmayacak, artık kendimizi buna alıştırıp başımızın çaresine bakma zamanımız gelmiştir. Herşey için Teşekkürler Nurani. (Temmuz ayı sonu geldi ve olmadığına göre artık Nurani Fw 16 ile uğraşmayacak demektir.)

roce

roce

Üye
Arkadşlar nurani bizim için çok büyük bir kayıp ama cmert çok sağlam adam. Nurani bu işleri yapmazsa cmert nuraninin tahtına oturur. :ehe:

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
evet katılıyorum bir kaç kişi daha gelirse site bayram eder

CooL'n'Quiet

Üye
abüler valla gecen senel bende böleydim o zamanda sölentiler vardı cıkcak die bekliodum bende
simdi 3250m var mutluyum satın sx1leri rahatlayın
bende sx1 yasam tarzı diodum 3250 cennet :P

ozkanwap

Üye
SysteMechaniC' Alıntı:
abüler valla gecen senel bende böleydim o zamanda sölentiler vardı cıkcak die bekliodum bende

sx1 mpx200 p800 ve bunun gibi telefonları kullananların birçoğunun derdi piyasanın gözünde bir değeri olmayan bu tip modellerinde pahalı modellerle yarışabilir oldugunu göstermektir.

özellikle bu tip forumlarda yapılanlar sayesinde akıllı kullanıcılar artıyor.

1000 ytl civarı parayı nokia telefona verenlerin aklından zoru vardır.
örnek: o parayı symbian versiyonlarının en üst modeline verip kullanmayı bilenler neden i-jam yada p910 almadın diye sordugumda onları kullanamam diye cevap veriyorlar. e buda bana nokiacıların zeka seviyesini sorgulama fırsatı veriyor. :bilmem:

ocu77

ocu77

Üye
az bi bekleyin hele linuxa az kaldı..o zaman oldumu bizim sx1 pda...

CooL'n'Quiet

Üye
ozkanwap' Alıntı:
sx1 mpx200 p800 ve bunun gibi telefonları kullananların birçoğunun derdi piyasanın gözünde bir değeri olmayan bu tip modellerinde pahalı modellerle yarışabilir oldugunu göstermektir.

özellikle bu tip forumlarda yapılanlar sayesinde akıllı kullanıcılar artıyor.

1000 ytl civarı parayı nokia telefona verenlerin aklından zoru vardır.
örnek: o parayı symbian versiyonlarının en üst modeline verip kullanmayı bilenler neden i-jam yada p910 almadın diye sordugumda onları kullanamam diye cevap veriyorlar. e buda bana nokiacıların zeka seviyesini sorgulama fırsatı veriyor. :bilmem:
sen zeka seviyelerini sorgulama devam et janem

ben telefonu 3250yi 700e aldım o zaman dolar bu kadar ucmamıstı
gecen senelerde sx1ide benzer fiyata aldım
su anda kilitlenen cebimdeyken bile donan sorunlu bi telefonum yok

ayrıca yazılımla ne kadar oynarsan oyna
hala 6.1 uygulamalını yükliceksin 1 sene sonnra hala 6.1 olcakmı bakalım
telefonumun alt mekanizmasını yarım döndürdüümde ortaya cıan 2mp lik harika kameraya sahip olamicaksın
tam döndürdüğümde ortaya cıkan mükemmel ses kalitesine ulasamicaksın
dısarıya harika ses veren müzik setlerine bağlanabilen bi telefonun olmicak
9.1 uygulamalrını yükleyemeciksen
tema yapmak için patchlerle ugrasacksın

tabi tercih meselesi bunlar senin için önemli deilse sorun deil

cmert

cmert

Üye
SysteMechaniC' Alıntı:

3250 ni almışsın, iyi güle güle kullanda bırak kim ne istiyorsa onu kullansın.bizler SX1lerimizden gayet memnunuz.hem 3250inden o kadar memnunsan siemens topiğinde işin ne :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt