Sikayetvar.com Avea Sınırsız Tarife Şikayetlerine Yetişemiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Sikayetvar.com Avea Sınırsız Tarife Şikayetlerine Yetişemiyor!
şikayet var da tam 5600 küsür avea abonesinin hattı kapatılanların şikayetlerine günlerdir cevap verilmediği ortaya çıktı.
Şikayetvar.com yetkilileri aveadan 20 gundur açıklama beklediklerini ancak gelmediğini aktardı

işte şikayetlerden bazıları

gazeteciler.com

darülmendep

darülmendep

Üye
Sorun hep aynı! Sınırsız Avea'nın başına çözümlenemeyen bir bela gibi. Artık Avea kötü bir damga yedi. Tam yükseldi diyordum artık çöküyor. Avea eğer baştan bu sınırsızı çıkarmasaydı bunların hiç biri olmazdı. Şu 3000 dakikalık tarifesini yine 77 liradan çıkarsa eminim ki yine birçok abone Avea'ya geçerdi. Sınırsız ile Türkiye yan yana gelemiyor. Sadece Avea'nın suçu yok diyorum çünkü bizim Türk insanımız gerçekten çok akıllı. Verilen nimetlerden faydalanmayı en üst düzeyde yapabiliyoruz:D Ben hâlâ Avea'dayım kolay kolay da bırakmam çünkü Turkcell bugün bu hizmeti veriyorsa bu Avea sayesindedir. Sadece bu sınırsız bela oldu hepsi o kadar

arslansem

arslansem

Üye
Sorun hep aynı! Sınırsız Avea'nın başına çözümlenemeyen bir bela gibi. Artık Avea kötü bir damga yedi. Tam yükseldi diyordum artık çöküyor. Avea eğer baştan bu sınırsızı çıkarmasaydı bunların hiç biri olmazdı. Şu 3000 dakikalık tarifesini yine 77 liradan çıkarsa eminim ki yine birçok abone Avea'ya geçerdi. Sınırsız ile Türkiye yan yana gelemiyor. Sadece Avea'nın suçu yok diyorum çünkü bizim Türk insanımız gerçekten çok akıllı. Verilen nimetlerden faydalanmayı en üst düzeyde yapabiliyoruz:D Ben hâlâ Avea'dayım kolay kolay da bırakmam çünkü Turkcell bugün bu hizmeti veriyorsa bu Avea sayesindedir. Sadece bu sınırsız bela oldu hepsi o kadar
Katılıyorum..İşin şeyini çıkarmamızda üstümüze yoktur :)

acati

acati

Üye
Az bile! Başka milletler o 55 liranın üçte birine sınırsız 20-30Gb internet ve bilmem kaçbin dakika her yöne (Yurtdışı dahil) konuşabiliyor...
Konuşanları destekliyorum. Hatta ben de sırf fatura bedeli çıksn die konuşmadığım halde 2 telefonu arayıp açık bırakmayı düşünüyorum. sırf hat meşgul olsun die...

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Az bile! Başka milletler o 55 liranın üçte birine sınırsız 20-30Gb internet ve bilmem kaçbin dakika her yöne (Yurtdışı dahil) konuşabiliyor...
Konuşanları destekliyorum. Hatta ben de sırf fatura bedeli çıksn die konuşmadığım halde 2 telefonu arayıp açık bırakmayı düşünüyorum. sırf hat meşgul olsun die...

hattını kapattırıp aveaya ceza vermeni tavsiye ederim:)

Girrffe

Üye
Hatta ben de sırf fatura bedeli çıksn die konuşmadığım halde 2 telefonu arayıp açık bırakmayı düşünüyorum. sırf hat meşgul olsun die...
Bu "tarifeyi Kötüye kullanma" olayına girer ve avea anlarsa o an tarifeni iptal eder ve faturan çok tuzlu gelir :(
En iyisi herkes gibi numaranı başka operatore taşı(vodafone tavsiye).
:)
-
Avea kendini affettirmek için harika bir kampanya başlatacaktır.Kesinlikle bu tür şeylere kanmayın :)

kutalmis

Üye
Bugün nette gezinirken denk geldim sitenin birinde. Avea Genel Müdürü açıklama yapmış. "10bin dakikalık tarife 3bine inmiş. Noldu ona" diye sorulmuş, o da cevap vermiş.

darülmendep

darülmendep

Üye
Teşekkürler. Açıklamayı inceledim. Baz istasyonlarının ortak olmasından da söz edilmiş. Şayet böyle bir şey olursa çok çok iyi olur bence. Çevredeki Baz istasyonları azalır ya da daha fazla kurulmaz. Tasarruf ve insan sağlığı olur gibi açıklamalar yapılmış

acati

acati

Üye
Bu "tarifeyi Kötüye kullanma" olayına girer ve avea anlarsa o an tarifeni iptal eder ve faturan çok tuzlu gelir :(
En iyisi herkes gibi numaranı başka operatore taşı(vodafone tavsiye).
:)
-
Avea kendini affettirmek için harika bir kampanya başlatacaktır.Kesinlikle bu tür şeylere kanmayın :)

Bir Halt edemezler zira benim imzaladığım tarife Milli eğitim bakanlığı tarifesi idi. Ve görüşme tarife içi sınırsız yazıyordu anlaşma metninde? Nasıl olup da beni sınırı aşmakla tehdit edecekler anlamadım doğrusu.

kzbnshn

Üye
Avea'dan şikayetçiyim neden mi? 77 TL'lik 75 numara ile sınırsız konuşma paketine üyeyim fakat ocak ayında gelen 453 TL'lik faturamın bir şikayetim üzerine 207 TL'ye düşürülmesinde benim haklı olduğum ortaya çıkıyor, o faturanın nedeni ise internet kullanımı sınırı aşmışım madem öyle bir uyarı verin saçma taksitlendirme bilmem ne şeyleri için günde 20 tane msaj alırken aştığım sınırın bilgisi bana gelmiyor. İşin komik tarafı faturamı ödemediğim için şubat ayında hattım aramalara kapandı ama bakın ki şubat ayı faturam 302 TL geldi. Bu ne demek oluyor? Bugün arayıp şikayetimi dile getirdim müşteri hizmetleri dışında muhattap alabileceğim bir kişi yok. Benden şikayetim için dilekçe yazmam söylendi. Yarın dilekçemi yazıp göndereceğim ama siz siz olun sakın böyle bir durumda umursamazlık yapmayın aman deyip ödemeyin inanın herşeyde olduğu gibi bunda da ne oyunlar dönüyor. Ama bu sefer kararlıyım tüketici haklarına şikayette bulunucam. AVEA senden şikayetçiyim, bu konuyla ilgili benimle 24 saat içerisinde irtibata geçilmesini talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt