Şikayetim Var

Sponsorlu Bağlantılar

Site Üyeleri Hakkında!!

• Diğerleri sadece

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tofy

Üye
arkadaşlar herkes yorum yapmak durumunda değil kimisi okumayı kimisi yorum yapmayı kimisi sadece program indirmeyi sevebilir bu çok normal

arzu eden herkese forumumuz her şekilde hitap ediyor ister yorum yapsın ister yapmasın sadece faydalansın bu kişilerin yani üyelerin hür hakkıdır
aslında sitemde bulunmayada hakkımız yok gibi geliyor bana herkes kendinden sorumludur çünkü kim nasıl istiyorsa öyle davranabilir siz yorum yapmayı onlarda okumayı seviyor olabilirler

Vassili

Üye
tofy ye bende katılıyorum istediklerinin yapailirler fakat küçük bir teşekkür de edebilirler.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür bile etmiyorlar sadece Sebil Sömürün!!!

Der gibi adeta hazıra konuyorlar ben buna kısıyorum işte

Neyse anlaşılan bunu sadece emek veren üyeler gördü!!!

Diğerleri bakmamış bile

Bugün 23 nisan saat 13:24 sitedeki üyeler
111 kullanıcı aktif! (Son 10 Dk. İçinde)
Active Users 42 misafir, 69 üye 0 gizli üye
***BlackrosE**, devrim892000, beşiktAŞK, checeardeck, Yıgen, mustafatopcu, canfefer, furkan291, ultrabedo, lac1vert, Mc_Kin, cayborg, majestic447, giz_since1980, Toz, Lion Heart, okinova, memocan114, santana1903, SALVADORE, Lost, mebelozoglu, haskiris, 007anil, MESUTUM, özgür elmas, tuzsuyi, yakarım, robinhat, ChaLLenGeR, yamano, mustafacim_01, burhana, ali88, SERSERİ34, DJOGUZ, sersanem, benkadir05, tuy, tayyip61, vsomturk, 3100 nokia, giantic88, joejesus, ChavRash, taz_crash, van_hoijdonk, By_kuş, akelek, kahraman8562, serkan01s, volo, ekucuk, perverted, stefano, eediz, osman2600, Google.com , clubberboys06, mehmet okdemir, emere, poettime, alicandemir, cilginfirari, mc sago, helper007, the_anly, xearo, murataydinkal, cermy

Soruyorum arkadaşlar bu üyelerden kaçı emek veriyor!!

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(irun &#064; Apr 19 2006, 02&#58;31 PM) [post=319354]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sağlık olsun ya, biz bize yeteriz...
kapımız herkese açık, mevlana gibi olduk, kim olursan ol, yine gel hesabı
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 20 2006, 09&#58;03 AM) [post=319685]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Herkese Açık&#33;&#33; 24 saat kesintisiz hizmet =
[/b][/quote]

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Her gün aynı yemek yenmez..&#33;

Bende buna karşıyım,fakat bu duruma çözüm bulunamaz ki..

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Apr 22 2006, 11&#58;42 PM) [post=320822]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar herkes yorum yapmak durumunda değil kimisi okumayı kimisi yorum yapmayı kimisi sadece program indirmeyi sevebilir bu çok normal

arzu eden herkese forumumuz her şekilde hitap ediyor ister yorum yapsın ister yapmasın sadece faydalansın bu kişilerin yani üyelerin hür hakkıdır
aslında sitemde bulunmayada hakkımız yok gibi geliyor bana herkes kendinden sorumludur çünkü kim nasıl istiyorsa öyle davranabilir siz yorum yapmayı onlarda okumayı seviyor olabilirler
[/b][/quote]
katılıyorum.bunu tartısmak bıle gereksız bence,kımseyı zorla bır olay ıcın aktıf olmaya zorlayamazsınız.burası acık bır forum.foruma kayıt olduktan sonra ister yazar,ister okur,ister dosya ındırırsın...sizede bosu bosuna hayıflanıp kendınıze sıkıntı yaratmak duser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt