Tavsiye Sık Kullanilan Kelimeleri Neden Kaydetmiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Sık Kullanilan Kelimeleri Neden Kaydetmiyor?
Daha once mesaj yazarken sıkça kullandigim kelimeleri kaydederdi. Kendi hafizasinda olmasa bile . Ben ruscayi latin alfabesiyle yazdigim icin herdefasinda ayni kelimeleri yazmak olum geliyor. Soyledigim gibi 1 ay oncesinde kaydediyordu mesela pajalusta kelimesini ben paj yazdigim zaman devamini hemen yukarda gosteriyordu bunun gibi sık kullandigim kelimeler de dahil. Ama simdi ne yaptiysam olmuyor. Klavye seceneklerinden mesajlardan tahmini senkronize et dediğim halde olmuyor. Bunun baska bir yolu varmi?Bi tek banami oluyor simdi bu ))))

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefon nedir? Klavye? Sürüm.... biraz bilgi verirsen yardımcı oluruz.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s4 surum 4.3 klavye samsung klavyeBi caresini bulursak cok memnun kalicam.

NanoTechnology

Üye
Bende Android 4.3 Galaxy S4 kullanıyorum ama böyle bir sorun yok. Swiftkey'i yada başka alternatif klavye programlarını kullan.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
dıger klavyelerın arayuzu guzel degıl. yanı boyle bırseyın nedenı ne olabılırkı? sadece kendı kayıtlı kelımelerı gosterıyor. benım gırıdıgım kelımelerı gostermıyor

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Aynı sorun bende de var çok sinir bozucu. 1 günümü buna ayırdım ama çözemedim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
swype tavsiye ederim çok fazla hızlı ve ses algılama olayı çok iyi. Arayüz olarakta hoş çeşitli temaları var zaten ama yüklemesi biraz sıkıntılı marketten satın alabilirsin