sen varsın ya
By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: Oğuz ben rosso sevmiyodum mode daha güzel Teşekkür ederim Ali. Umarım başlamam tekrar 2 paket çekirdek yedim ama ya Çantamda paket var 2 dal var içinde. Kırıp atsam mı diyorum onları Genişletmek için tıkla ... Mode deneyecem bide 2 dal atılır mı ya 6.50:20=325 325.2=650 Krş eder yazık kırma
minoo' Alıntı: Oğuz ben rosso sevmiyodum mode daha güzel Teşekkür ederim Ali. Umarım başlamam tekrar 2 paket çekirdek yedim ama ya Çantamda paket var 2 dal var içinde. Kırıp atsam mı diyorum onları Genişletmek için tıkla ... Mode deneyecem bide 2 dal atılır mı ya 6.50:20=325 325.2=650 Krş eder yazık kırma
minoo Üye Konu Sahibi By_GaBLiN' Alıntı: Mode deneyecem bide 2 dal atılır mı ya 6.50:20=325 325.2=650 Krş eder yazık kırma Genişletmek için tıkla ... Napcam ben o 2 dalı. Ziyan olmasın diye içeyim mi yani
By_GaBLiN' Alıntı: Mode deneyecem bide 2 dal atılır mı ya 6.50:20=325 325.2=650 Krş eder yazık kırma Genişletmek için tıkla ... Napcam ben o 2 dalı. Ziyan olmasın diye içeyim mi yani
By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: Napcam ben o 2 dalı. Ziyan olmasın diye içeyim mi yani Genişletmek için tıkla ... Sokakta gördüğün ilk kişiye ver iyilik et gerçi sigaradan iyilik mi gelir
minoo' Alıntı: Napcam ben o 2 dalı. Ziyan olmasın diye içeyim mi yani Genişletmek için tıkla ... Sokakta gördüğün ilk kişiye ver iyilik et gerçi sigaradan iyilik mi gelir
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap - Sigara sağlığa zararlıdır - Biz zaten biliyoruz. - Bende biliyorum. - Kime diyorsun? - Ortalığa attım artık kim üstüne alınırsa. - .... -
- Sigara sağlığa zararlıdır - Biz zaten biliyoruz. - Bende biliyorum. - Kime diyorsun? - Ortalığa attım artık kim üstüne alınırsa. - .... -