Sigarayı Bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Abinin (greenmile) dediği gibi bizde arkadaşı yarı yolda bırakmak olmaz Şimdi halini düşünemiyorum çok zor olur kendimden biliyorum 2 gün içmesem burnumda tütüyor Allah Sabır Versin

Tepkiler: minoo
bence bırakarak hata yapmışsın ille de bırakcam diyosan azalta azalta bırak 1,1.5 senede kurtulursun (sana öyle diyorum ama ben bırakmıyom )

6 saniye

48. Göbekten desene şuna kısaca

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Murat, Oğuz, Anıl.. Verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederim, çok iyisiniz pislikler

Canım sigara istiyo yaa Annemi arayıp söyledim çığlık attı sevinçten. Çekirdek istemiştim sadece ben. Bi geldi eve; çekirdekler, çikolatalar, bilmem neler oo Sen bırak ben sana her gün alırım dedi

amaç neydi,tvdeki reklamlardan mı etkilendin,katran miktarı mı korkuttu seni

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Biraz maddiyat diyelim Ne bileyim geldi işte öyle birden bire. Dün gece içmeye üşendim. Yerinden kalk, çakmak küllük paket hepsini al mutfaktan falan. Yatarak da film izliyordum. Sonra uykum geldi yattım. Sabah da okula gitmedim. Öğleye kadar yattım. Dedim içmicem artık Bakalım ne kadar dayanacağım

Tepkiler: greenmile
pasif içici ol bundan sonra hem beleş

Bugün bakkala gittim muratti alabilir miyim dedim kalmadı dedi hiç mi kalmadı dedim yok dedi sonra winston ver dedim tutmuş bluesini vermiş (winstonu hiç bilmem bu arada kırmızısı dışında) iğrenç 3 dkda bitiyor 1 aydır senin içtiğinden içiyorum Pınar alıştık murattiye başkaları keyif vermiyor

----------Eklendi @ 22:52:22 ---------- Yazıldı @ 22:50:54 ----------

Ben önceden 1 hafta dayanıyordum. Şimdi 3 gündür almayacam dedim gittim aldım yine

kırmızı ,grisi bide mavisi güzel . Mavi de iyidir

Hasan

Üye
bence de hiçbiri güzel değil

Forever süt

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Len sigarayı bıraktım diyorum sen bana forever Muratti diyosun

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Beni örnek alın içenler

nub

Üye
Forever Camel.
Ama balgam yapıyo it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...