Sigarayı bırakmanın en kolay yolu CHAMPİX...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

woxex1990

Üye
    Konu Sahibi
Sigarayı bırakmanın en kolay yolu CHAMPİX...
Sigarayı bırakamıyorum diye dert etmeyin, bende zamanında birçok yol denedim, ama mağlesef her insan gibi, hiç birinde başarılı olamadım, birgün arkadaşlarla konuşurken, sigaradan söz açıldı. Kesinlikle bırakamıyacağmızı konuşurken;
Arkadaşlarımdan birisi; CHAMPİX i kısaca anlattı. Bu ilacı daha önce Hiç kullanmadığım için, bana biraz garip geldi, eczaneye gidip bu ilaç hakkında daha ayrıntılı fikir almaya karar verdim. Eczacının bana söyledikleri;

İlaca başlamadan önce, slgarayı bırakacağım günü kutu üzerindeki tabloda işaretlememi söyledi, çünkü ilaca başladığımız gibi anında sigarayı bırakmıyoruz.

8. Gün ila 14. Gün arasında sigarayı bırakma gününü, ilaca başlamadan önce belirlememiz gerkiyor.

Aç karnına ilacı kullanırsak midede bulantı yapıyor, tok karnına kullanılması gerekiyor.

İlacın fiyatı biraz yüksek;
Başlangıç paketi yanlış hatırlamıyorsam 190 TL,
Devam paketi ise, 170 TL

Burada dikkat etmeniz gereken şey,
İlk başlangıçta, Başlangıç paketi ile başlamak ve devam paketinide satın almak, çünkü sadece Başlangıç paketini kullanırsak ve devam paketini satın almazsak, Başlangıç paketi bittikten sonra, sigaraya geri başlama ihtimali çok yüksek oranda gerçekleşir ve paramızda boşa gitmiş olur. İlacın en sevdiğim yönüde;
Sigara kullanan bir kişi sigara bağımlısı olduğu için psikolojikmen,
İçmezsem olmaz der çoğunlukta,
Ama ben bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra;
İçmezsemde olur, demeyi kavramış oldum, kısacası bu ilaç psikolojikmen olan bağımlılığmızı ortadan kaldırıyor. İlacı kullanmaya başladıktan sonra Arasıra canımız sigara isteyebilir, bunun içinde yapmamız gereken şeylerden bir tanesi o anda ağzımıza sakız atıp çinemek olsun, sakız burada biraz yardımcı eleman görevi görüyor. (Ben böyle yapıyordum) İlacın içeriği ve fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz eğer, herhangi bir eczaneden öğrenebilirsiniz yada;

http://adf.ly/Hfcxw bu linkten öğrenebilirsiniz...

gutihaz1

gutihaz1

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt