Sigarayı bırakan varmı? yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
markemarke

markemarke

Üye
    Konu Sahibi
Sigarayı bırakan varmı? yardım
Kaç kişi sigara içiyor ve bırakmayı denedimi.sonuş başarılımı yoksa devammı.
bırakmak için napabiliriz yada bırakıp birşeyler söylemek örnek olmak isteyen varmı?cevaplar için şimdiden teşekkürederim.:vur

fatih982

fatih982

Üye
ben bıraktım 4 yıl oldu istersen bırakabilirsin

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bırakmayı istersen gayet kolay bırakırsın. Bunu 9 sene sigara içmiş bu 9 senenin son 4 senesinde günde 2 paketi bitirmiş biri olarak ben söylüyorum. Burda en önemli olay iradenin ne kadar güçlü olduğu ve bırakmayı gerçekten isteyip istemediğin. Yok azaltayım yok bilmem ne yapayım diyerek sigara bırakılmaz. Ben son paketimi bitirdikten sonra sigarayı bir daha içmeyeceğim dedim ve bıraktım. İlk 1-2 hafta çok zorlanırsın özellikle akşam yemeklerinden sonra. Ayrıca vapurda da sigara tellendirenleri gördükçe canım gidiyordu neysesi sigara yasaklandı sonrasında da ondan da bu şekilde kurtulmuştum. Şimdi ise kim nerede nasıl sigara içerse içsin. Haa bazan tüttürmek istiyorsun ama gelip geçiyor sonrasında o istek.

Εthnic

Εthnic

Üye
Ben 14 yaşında başladığım sigaraya 25 imde son verdim.. Eğer gerçekten içmek istemiyorsan içmezsin...

markemarke

markemarke

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 11 yıldır içiyorum gerçekten bırakmak istiyorum.ama bu güne kadar 1 gün bile denemedim.sadece istedim ama yapamadım.çalıştığım ortam hep sigaracı olması beni gerçekten zorluyor olsa gerek.ama nereden nasıl başlıcağımı bilmiyorum.bırakmakta başarılı olmuş üyeler bana cesaret veriyor.tamam bırakacam diyorum.ama bir türlü başlayamadım nezaman nasıl doğru zaman nebiliyim adım atamıyorum garip bir duygu.bazen kendime acıyorum ve içmeyenlere bırakanlara okadar özeniyorumki.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
2 hgafta önce annemle babamma bıraktırdım sigarayı evde hava çok güzelleşti birden.
hiç başlanmaması tavsiyem

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bu yazdıklarından sigarayı bırakmak istemediğin anlaşılıyor. Sigarayı bırakmayı kafasına koyan adam bu kadar basit birşey için arkadaş ortamının sigara içmesinden veya dertlerden kederlerden aşk acısından vs. mazeretler öne sürmez. Sen arkadaş ortamını öne sürmüşsün, Bir nevi bırakmamak için kendince haklı mazaretler üretmeye çalışıyorsun.

markemarke

markemarke

Üye
    Konu Sahibi
2 hgafta önce annemle babamma bıraktırdım sigarayı evde hava çok güzelleşti birden.
hiç başlanmaması tavsiyem

peki nasıl yaptınız bunu.

--------------- Ekleme ---------------

Bu yazdıklarından sigarayı bırakmak istemediğin anlaşılıyor. Sigarayı bırakmayı kafasına koyan adam bu kadar basit birşey için arkadaş ortamının sigara içmesinden veya dertlerden kederlerden aşk acısından vs. mazeretler öne sürmez. Sen arkadaş ortamını öne sürmüşsün, Bir nevi bırakmamak için kendince haklı mazaretler üretmeye çalışıyorsun.
inanırmısınız gerçekten doğru söylüyosunuz.sanki bir an beni çok iyi tanıyan biri gibi hissettim.doğru söylüyosunuz.bırakmamak için bahaneler buluyorum .ama bırakmakda istiyorum fakat bırakmak için bir çabam yok gayret yok bunuda hissediyorum.iradesiz bir insanım sanırım.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
azaltarak bırakacaksın.Ben zorla bıraktım ama bıraktım.Arada bi otlanırım birinden ama artık bağımlı değilim

markemarke

markemarke

Üye
    Konu Sahibi
keşke bende otlansam.ama nerde benden otlanıyorlar.:aha:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
inanırmısınız gerçekten doğru söylüyosunuz.sanki bir an beni çok iyi tanıyan biri gibi hissettim.doğru söylüyosunuz.bırakmamak için bahaneler buluyorum .ama bırakmakda istiyorum fakat bırakmak için bir çabam yok gayret yok bunuda hissediyorum.iradesiz bir insanım sanırım.
Eeee bende o yollardan geçtim. Senin düşündüğünün aynısını bırakmak istediğini söyleyip gerçekte bırakmak istemeyen herkes düşünür. Bırakmak istemediğim halde millete bırakacağım der. Aynen binbir türlü mazeretler ortaya çıkardı haa birkaç hafta bırakmışlığım da olurdu. Ama ben o zamanlar sigarayı gerçekten bırakmak istemediğim için böyleydi. Tamamen bırakmak istediğim de ise bu paket biter sigarayı da tamamen bırakırım dedim ve bıraktım. Azaltarak bilmem ne yaparak bırakmak aynen yukarda söylediklerim gibi sadece mazeret. Sigara öyle azaltılarak bilmem ne yapılarak bırakılmaz. Önce sigarayı beyninde bırakacaksın ve tabiiki iraden de sağlam olacak.

markemarke

markemarke

Üye
    Konu Sahibi
sizi tebrik ediyorum kendime örnek olarak alıyorum .inşallah bende bırakırım.yardımlarınız için teşekküredeiyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben hiç bağımlı olmadım.. :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt