Neyse bir iki fırt aldım tabi başta canıma okudu boğuluyor gibi hissettim ama sonraları yavaş yavaş alıştım. Ha bu arada köyde izmarit toplamaya çıkmazdık neden mi adamlar neredeyse sigaranın pamuğunu içiyorlardı, yarım sigara filan hikaye
Şehre dönünce de babamın sigaralardan tek tek aşırmaya başladım sonrası malüm Lise harçlıklarımın hepsi sigaraya gidiyordu...bu güne kadar hiç içmedim.![]()

Her yaz tatilinde yaptığımız gibi yine köye gitmiştim, bir gün oturuyoruz henüz 12 yahut 14 yaşları arasındayım. Amcam (benden 1 yaş büyük) dedemin torbasından çaldığı tütünleri evden uzak bir yerde sarıp içiyordu. Heves ettim ve ondan içmek istediğimi söyledim, başta vermedi ama dedeme söylerim deyince tırstı tabi haliyle seve seve verdi yani...Neyse bir iki fırt aldım tabi başta canıma okudu boğuluyor gibi hissettim ama sonraları yavaş yavaş alıştım. Ha bu arada köyde izmarit toplamaya çıkmazdık neden mi adamlar neredeyse sigaranın pamuğunu içiyorlardı, yarım sigara filan hikaye
Şehre dönünce de babamın sigaralardan tek tek aşırmaya başladım sonrası malüm Lise harçlıklarımın hepsi sigaraya gidiyordu...

2 yaşındaydım ama çok net hatırlıyorum bir akşam emdikten sonra koltukta oturuyodum babam geldi yeter lan sürekli anne sütü içiyon biraz da bunu iç deyip sigara yaktı ve ağzıma koydu ve ablam annem ve babam zevkle sigara içişimi izlediler o gün bu gündür içiyorum

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alınma da hocam yani![]()

ben 5 yaşımdan itibaren hatırlıyorum herşeyi 
Sonra ara ara 3 sigara daha içtim fakat ertesi gün başım çatlıyordu
Lakin şunu da söylemeden edemeyeceğim üst üste 2 tane içince sigara sarhoş gibi olduk yanımdaki arkadaşla düz yolda yürüyemiyorduk en çok da orası aklımda kaldı