Sigaraya nasıl başladınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Sigaraya nasıl başladınız
çok merak ettim :D

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bu güne kadar hiç içmedim. :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Başlamadım :alkis

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Arkadaşlar sağolsun
Ama bıraktım şükür

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Her yaz tatilinde yaptığımız gibi yine köye gitmiştim, bir gün oturuyoruz henüz 12 yahut 14 yaşları arasındayım. Amcam (benden 1 yaş büyük) dedemin torbasından çaldığı tütünleri evden uzak bir yerde sarıp içiyordu. Heves ettim ve ondan içmek istediğimi söyledim, başta vermedi ama dedeme söylerim deyince tırstı tabi haliyle seve seve verdi yani...:ehe Neyse bir iki fırt aldım tabi başta canıma okudu boğuluyor gibi hissettim ama sonraları yavaş yavaş alıştım. Ha bu arada köyde izmarit toplamaya çıkmazdık neden mi adamlar neredeyse sigaranın pamuğunu içiyorlardı, yarım sigara filan hikaye:D Şehre dönünce de babamın sigaralardan tek tek aşırmaya başladım sonrası malüm Lise harçlıklarımın hepsi sigaraya gidiyordu...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
bu güne kadar hiç içmedim. :)

1 kere bile mi :aha:

- - - Eklendi - - -

Her yaz tatilinde yaptığımız gibi yine köye gitmiştim, bir gün oturuyoruz henüz 12 yahut 14 yaşları arasındayım. Amcam (benden 1 yaş büyük) dedemin torbasından çaldığı tütünleri evden uzak bir yerde sarıp içiyordu. Heves ettim ve ondan içmek istediğimi söyledim, başta vermedi ama dedeme söylerim deyince tırstı tabi haliyle seve seve verdi yani...:ehe Neyse bir iki fırt aldım tabi başta canıma okudu boğuluyor gibi hissettim ama sonraları yavaş yavaş alıştım. Ha bu arada köyde izmarit toplamaya çıkmazdık neden mi adamlar neredeyse sigaranın pamuğunu içiyorlardı, yarım sigara filan hikaye:D Şehre dönünce de babamın sigaralardan tek tek aşırmaya başladım sonrası malüm Lise harçlıklarımın hepsi sigaraya gidiyordu...

komik bir hikayen var abi :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
StunnerDead

StunnerDead

Üye
15 yaşında lise 1 in sonlarında meraktan içmeye başladım ciğerimiz yanıyordu tabi o zaman dumanı çekerken :D ilk başta sadece arkadaşlarla ortak alıyorduk öylesine içiyorduk sonradan artık kendi paketimi almaya başladım . hala da içiyorum hatta şu an bile :D

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
evet 1 kere bile içmedim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çok küçükken milletin içipte yere attığı çeyrek sönmemiş sigaraları kardeşimle içerdik (itiraf) :ehe

1 hafta bu alışkanlığımız devam etti ondan sonra ömür boyu terk ettik. Ailemizden hiç kimse sigara içmiyor çok şükür :)

mstf_l

mstf_l

Üye
Bir gün dayımla yanyana yatıyorduk evin damında. Havaya bakıyoduk öyle boş boş. Dayımda hınzır değil mi :D. Bi anda soktu kendi içtiği sigarayı ağzıma.

İşte o gündür bırakamıyorum(bu kısım şakaydı tabii :ehe)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kullanmıyorum

juristokrat

juristokrat

Üye
7 yaşında mahallede arkadaşlarla içmeye başladım,lise 4un sonunda sevdiğim kız için bıraktım üni 3 bitti o günden bugüne tek bir DAL değmedi dudağıma.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
2 yaşındaydım ama çok net hatırlıyorum bir akşam emdikten sonra koltukta oturuyodum babam geldi yeter lan sürekli anne sütü içiyon biraz da bunu iç deyip sigara yaktı ve ağzıma koydu ve ablam annem ve babam zevkle sigara içişimi izlediler o gün bu gündür içiyorum

Enes

Enes

Üye
lise 2 den lise sonra kadar içtim arakdaş kurbanı oldum :D ama bıraktım şükür

• Beğen
Tepkiler: Tuba
StunnerDead

StunnerDead

Üye
2 yaşındaydım ama çok net hatırlıyorum bir akşam emdikten sonra koltukta oturuyodum babam geldi yeter lan sürekli anne sütü içiyon biraz da bunu iç deyip sigara yaktı ve ağzıma koydu ve ablam annem ve babam zevkle sigara içişimi izlediler o gün bu gündür içiyorum

Alınma da hocam yani :D

Matador03

Matador03

Üye
Başladım denilemez sürekli içmiyorum sadece moralim gerçekten bozuk olduğunda yakıyorum bir tane.. Çanakkale-Bursa gezimiz vardı bu sene akşam Çanakkale/İntepe İzci Evinde kalıyorduk . Bursada iken arkadaşlar Winston almışlardı içeriz diye . Neyse efenim akşam izci evinin arkasındaki basket sahasının oralarda dolaşıyorduk sigara içmek için sonra bir tane yaktım . Ama o güne kadar öyle adam gibi içime çekerek içmemiştim ilk çekişte öksürükten boğuldum resmen :ehe Sonra ara ara 3 sigara daha içtim fakat ertesi gün başım çatlıyordu :) Lakin şunu da söylemeden edemeyeceğim üst üste 2 tane içince sigara sarhoş gibi olduk yanımdaki arkadaşla düz yolda yürüyemiyorduk en çok da orası aklımda kaldı :ehe

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Askerdeyken Her tezkereci yak bir sigara son gecem bir şey olmaz, hadi içelim benden sigara kırma beni, kanka bitti askerlik yak birtane vay arkadaş. onu iç bunu iç derken sigaraya başladım. :) 2 sene kadar içtim ve 2011 ocak ayının 1.de bıraktım, o gün bugündür içmiyorum.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
8. Snfn snlarında bı başladım:) lise bitti 1 sene geçti ve hala aralıksız içiyorum :)
Bkz: Camel Black :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...