CABBAR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sigaranın Tarihçesi, İlk Sigara,Sigaranın İcadı,
- - - Eklendi - - -
Sigara'da amerikan icadı çıktı la. Ulan amerika
Zararli olmayan birsey yokki zaten yag tuz seker... birde radyasyon sacan hayatimizin vazgecilmezleri var cep telefonu tv vs... yani sigara olmasada birsey degismezdi
İçelim güzelleşelim...
İçelim güzelleşelim...
o söz alkol için kullanılmıyomu
Haklısın ama abi bu sigarayı bulanı haklı çıkarmaz. Yeminle baca gibi kokuyorum ya içmeyin de diyemiyorum adamlara ve bulunduğum yerden başka yere de gidemiyorum.
Zararli olmayan birsey yokki zaten yag tuz seker... birde radyasyon sacan hayatimizin vazgecilmezleri var cep telefonu tv vs... yani sigara olmasada birsey degismezdi
Zaten icki sigara birbirini tamamlıyor ikiside guzellestirir iceni:
bence değişirdi o kadar içen var daha 2 hafta önce akrabamın midesinin bir kısmı alındı sigara yüzünden
Kimbilir sigaranin yaninda neler yiyip içiyor du... asitli icecekler ve acili yiyeceklerde midenin dusmani hatta sicak yemek bile zararli yani sigara etken olabilir ama oldugu gibi sigaraya baglamak yanlis. yararli olmayabilir ama o kadarda degil...
doktorun dediği oydu
- - - Eklendi - - -
asitli içmez zaten köyde yaşıyo sigarayı kaç yıldır bıraktıramadık en son böyle bıraktı
Doktorlar işin kolayina kaciyor bence ne var zararli sigara... tamam madem içiyor sigaradan olmustur...
Ben kalp hstansinde calisiyorum doktorlarin hastaya srdugu ilk soru sgara iciyormusun oluyr icmiyorum diyincede susuyorlar... hasta iciyorum derse cevap belli zaten sigaradan...
Ve o doktorlarin coguda tiryaki beraber sigara icip zararlarini konusuyruz
Kapali alanda sigara yasak degilmi? Sikayatte bulun yasagi cigneyen kisileri icmeyenlere saygi gostermek ve yasalara uymak zorundalar
zararlı ne mi var
yav abi bile bile de deme şunu
Doktorlar işin kolayina kaciyor bence ne var zararli sigara... tamam madem içiyor sigaradan olmustur...
Ben kalp hstansinde calisiyorum doktorlarin hastaya srdugu ilk soru sgara iciyormusun oluyr icmiyorum diyincede susuyorlar... hasta iciyorum derse cevap belli zaten sigaradan...
Ve o doktorlarin coguda tiryaki beraber sigara icip zararlarini konusuyruz
Onu da düşündüm abi bakalım bi ihtimal şikayet edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?