"Sigara mı, hayat mı?" kararı sen ver

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

кεℓεвεк

Üye
"Sigara mı, hayat mı?" kararı sen ver
Dünyada son 10 yıl içinde sigaradan bir yılda ölenlerin sayısı 3,5 milyondan 5 milyona, Türkiye’de ise 90 binden 104 bine çıktı.




“TRAFİK CANAVARINDAN BETER”

10 yıllık süre içinde Türkiye’de trafik kazalarında toplam 35 bin kişi hayatını kaybederken, sigaranın, 1 milyon kişinin ölümüne yol açtığını ifade eden Korbey, dünyada ise yaklaşık 40 milyonun üzerinde tiryakinin sigaradan öldüğünü bildirdi.

Niclofloud içeriğindeki patlıcan özü ile, vücudun nikotin ihtiyacını doğal yoldan karşılayarak, nikotin bağımlılığını azaltır.Passiflora ve alıç meyvası sigarayı bırakırken karşılaşılan sıkıntı ve strese karşı eder.

Nıclofluid’ın içeriğinde bulunan Patlıcan(solanum melongena) tütünden sonra en fazla nikotin ihtiva eden bitkidir.Nikotin ihtiyacını doğal yoldan karşılar.

Alıç meyvası (cretaegus oxyacantha) kan damarlarının çeperlerini güçlendirir, vücudun diğer bölgelerine olan kan akışını düzenler,kolestrolü ve damarlardaki plaket oluşumunu azaltır, sinirsel kalp çarpıntılarını düzenler.

Pasifflora (Passiflora edulis Sims) sigarayı bırakırken oluşacak sıkıntılarıazaltır,sinirleri yatıştırarak, çarpıntıyı keser.

Sağlığımızı, paramızı ve zamanımızı çalan sigaradan kurtulmak NICOFLUID ile mümkün… Hem de sinirlenmeden, kilo almadan üstelik hücrelerinizi ekstra saf su ve C vitamini ile besleyerek.
İşte sigarasız bir yaşam için fırsat. Tek yapmanız gereken sigarayı bırakmaya karar vermek ve NICOFLUID satın almak.

Bir şişesinde yalnızca 0,8 kcal olan NICOFLUID, gün içerisinde su içer gibi içilerek sigarayı bırakmanızı sağlıyor ve içerisindeki maddeler sayesinde sigarayı bırakırken karşılaşılan zorlukları en aza indiriyor.

Kilo almadan,sinirlilik hali yaşamadan ve aynı zamanda hücrelerinizi besleyerek.. İşte bu özelliği ile NICOFLUID kendi alanında tek olma özelliği taşıyor.

Artık NICOFLUID içerek hem sigara bağımlılığından ve zararlarından kurtulabilir, hem de daha kaliteli bir yaşam kurabilirsiniz. Sigara zamanımızı,paramızı ve en önemlisi sağlığımızı bizden çalıyor.
 


Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
hadi hayat olsun :D
 

кεℓεвεк

Üye
illaki hayat sigara kazandırmaz bişeyi :D
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
Tesekkrler
 

кεℓεвεк

Üye
rica ederim
 
arslansem

arslansem

Üye
Sigara içipte kendini bile bile öldürmenin mantığını anlayamıyorum
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
sırf özentilik. İnsanın büyüme çağında başkalarına büyüdüğünü göstermek için yaptığı anlamsız bir zavallılık
 

кεℓεвεк

Üye
haklısınız..
 

omen02

Üye
Türkiyede üretilmesine rağmen Fransadan ithal diyerek insanları kandırıyorlar..Fransa da üretiliyor ambalaj ingilizce ama google da 1 tane yabancı sitede geçmiyor..işe yararsa bile tamamen psikolojik:off:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt