Sigara İçen Eş

Sigara içen birisi ile evlenmek ister misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ƒℓα[χ]ℓу;4241187' Alıntı:

Nasıl içtiğini öğrenmek isterim Bizde nefes tıkanır senin açıyor. Çok ilginç bir durum

bayadir iciyorum herangi bir tikanma olmadi,hali sahada falan gidiyor yani cok guzel

FlaxLy

Üye

bayadir iciyorum herangi bir tikanma olmadi,hali sahada falan gidiyor yani cok guzel

Durum orda zaten iyi ciğerin varmış maşallah çekiyorsun çekiyorsun tık yok ben önceden tüttürürdüm. Sahada beni tüttürüyorlardı.

ƒℓα[χ]ℓу;4241277' Alıntı:

Durum orda zaten iyi ciğerin varmış maşallah çekiyorsun çekiyorsun tık yok ben önceden tüttürürdüm. Sahada beni tüttürüyorlardı.

aslinda en iyisi icmemek ama aliskanlik insan birakinca da ariyo neyse konusupta baslatmiyayim seni tekrardan

Karışmam kendine zarar verir....

FlaxLy

Üye

aslinda en iyisi icmemek ama aliskanlik insan birakinca da ariyo neyse konusupta baslatmiyayim seni tekrardan

Sonuçta kendi kendini gttikce öldürüyorsun şöyle bir yazı vardı :ve bırakamıyorsanız hatta linkini bulursam atıyım:

Sgara içip ölmektense boğazına bıçağı dayayıp kesmeyi yeğlerim.

bırakmaya çalışmadım hiçbir zaman ama istesem içmem

gideceğin yer her türlü aynı ağzına içki sigara koymamış 14-15 yaşındaki çocuk kalp krizinden ölüyor mesela Vakit gelirse gideriz

FlaxLy

Üye
bırakmaya çalışmadım hiçbir zaman ama istesem içmem

gideceğin yer her türlü aynı ağzına içki sigara koymamış 14-15 yaşındaki çocuk kalp krizinden ölüyor mesela Vakit gelirse gideriz

Bırakmaya niyetin yok vakit gelirse gideriz dyorsun

Tuba

Üye
Karışmam istediğini yapsın diyemem asla içmemeli benim yanımda değil balkonda bile içmemeli çünkü hastayım...
o yüzden hayır istemem

Not : konu gerçekten özendirici olmasa iyi olur kahveler sigaralar içmeyenlerede bi deneyelim derecesinde olmuş

Tepkiler: Tuba.Erva
ƒℓα[χ]ℓу;4243731' Alıntı:

Bırakmaya niyetin yok vakit gelirse gideriz dyorsun

sevgilime de bıraktırmıyorum mesela alkolde de böyle insan eşiyle oturup karşılıklı bir iki duble birşeyler içebilmeli.Sen içerken karşındakinin fanta yada kola içmesini sevmiyorum. Çok sinir bozucu oluyor

----------Eklendi @ 20:25:25 ---------- Yazıldı @ 20:24:21 ----------

Not : konu gerçekten özendirici olmasa iyi olur kahveler sigaralar içmeyenlerede bi deneyelim derecesinde olmuş

abla bu mantık tamamen içmek isteyipte bahane arayanlara kılıf derecesinde

Tuba

Üye
abla bu mantık tamamen içmek isteyipte bahane arayanlara kılıf derecesinde

öyle değil işte yanlış düşünüyorsun yani biz sevk etmedik diyemezsin bunun unsurları vardır neyse bildiğinizi yapın

bydexer

Üye
Sırf sigara içtiği için gözden çıkardığım çok kız oldu hayatımda

FlaxLy

Üye
Sırf sigara içtiği için gözden çıkardığım çok kız oldu hayatımda

sigara + alkol Saysam bitmez. Öyle böyle resmen sigara içiyorlar her buluşmamda. Bende bıraktım.

----------Eklendi @ 14:42:48 ---------- Yazıldı @ 14:41:09 ----------

Katılıyorum sana. Bende hastayım. Resmen boğazım kilitleniyor nefes alamıyorum. Evde içmesin+balkondada. Sigara yasağı geldiği ii oldu

Tepkiler: Tuba

Tuba

Üye
Balkonda içse ne olacak duman yine ev içinde oluyor zaten kıyafet üzerindeki koku bile hasta olmaya yetiyor sigara ciddi sağlık problemi yaratıyor

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Kendi mesajlarım dahil özendirici nitelikte bulunan mesajları sildim arkadaşlar.
Sonra birileri bizim yüzümüzden sigaraya başlar, ölür falan. Vebal almayalım.

Tepkiler: greenmile
eşten çok kadınlar içmemeli sigara kokan kız olur mu yaw miss gibi parfüm kokmalı

bydexer

Üye

Öncelikle tüm MCF ailesi adına sana hoşgeldin diyorum,seni temin ederim bu forumda rahatsız olmana sebebiyet verebilme ihtimali olan bi üye dahi olamaz.Ayrıca sen de bendensin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...