Amaru Shady
Üye
sigara benim nefesimi aciyor aksine
ƒℓα[χ]ℓу;4241187' Alıntı:
Nasıl içtiğini öğrenmek isterimBizde nefes tıkanır senin açıyor. Çok ilginç bir durum
bayadir iciyorum herangi bir tikanma olmadi,hali sahada falan gidiyor yani cok guzel
ƒℓα[χ]ℓу;4241277' Alıntı:
Durum orda zaten iyi ciğerin varmış maşallahçekiyorsun çekiyorsun tık yok ben önceden tüttürürdüm. Sahada beni tüttürüyorlardı.
aslinda en iyisi icmemek ama aliskanlik insan birakinca da ariyoneyse konusupta baslatmiyayim seni tekrardan
bırakmaya çalışmadım hiçbir zaman ama istesem içmem
gideceğin yer her türlü aynı ağzına içki sigara koymamış 14-15 yaşındaki çocuk kalp krizinden ölüyor meselaVakit gelirse gideriz
ƒℓα[χ]ℓу;4243731' Alıntı:
Bırakmaya niyetin yokvakit gelirse gideriz dyorsun
Not : konu gerçekten özendirici olmasa iyi olur kahveler sigaralar içmeyenlerede bi deneyelim derecesinde olmuş
abla bu mantık tamamen içmek isteyipte bahane arayanlara kılıf derecesinde
öyle değil işte yanlış düşünüyorsun yani biz sevk etmedik diyemezsin bunun unsurları vardır neyse bildiğinizi yapın
Sırf sigara içtiği için gözden çıkardığım çok kız oldu hayatımda
Karışmam istediğini yapsın diyemem asla içmemeli benim yanımda değil balkonda bile içmemeli çünkü hastayım...
o yüzden hayır istemem
Not : konu gerçekten özendirici olmasa iyi olur kahveler sigaralar içmeyenlerede bi deneyelim derecesinde olmuş
Balkonda içse ne olacak duman yine ev içinde oluyor zaten kıyafet üzerindeki koku bile hasta olmaya yetiyor sigara ciddi sağlık problemi yaratıyorƒℓα[χ]ℓу;4247111' Alıntı:
sigara + alkol Saysam bitmez. Öyle böyle resmen sigara içiyorlar her buluşmamda. Bende bıraktım.
----------Eklendi @ 14:42:48 ---------- Yazıldı @ 14:41:09 ----------
Katılıyorum sana. Bende hastayım. Resmen boğazım kilitleniyor nefes alamıyorum. Evde içmesin+balkondada. Sigara yasağı geldiği ii oldu
ƒℓα[χ]ℓу;4247111' Alıntı:
sigara + alkol Saysam bitmez. Öyle böyle resmen sigara içiyorlar her buluşmamda. Bende bıraktım.
----------Eklendi @ 14:42:48 ---------- Yazıldı @ 14:41:09 ----------
Katılıyorum sana. Bende hastayım. Resmen boğazım kilitleniyor nefes alamıyorum. Evde içmesin+balkondada. Sigara yasağı geldiği ii oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?