sigara cazibeyi bozuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sigara cazibeyi bozuyor
:@Sigara içerken agiz çevresi ve alinda "sigara izleri" denilen derin çizgiler olusuyor. Ve bu da cazibeyi öldürüyor. Yani sadece sagliginiz degil cazibeniz de bozuluyor. Sigaranin sadece saglik üzerinde degil, kadinsi ve erkeksi cazibe üzerinde de olumsuz etkileri oldugu bildiriliyor.

Dünya Saglik ™rgütü'nün "Pasif içicilikle ilgili sik sorulan sorular" isimli brosüründe sigaranin saglik üzerine olumsuz etkilerine yer verildi. Brosürde yer alan bilgilere g"re, tütün yasami tehdit eden birbirinden farkli 45 tane hastaliga neden oluyor ve bunlarin çogu sigara içmeyi birakmakla ve/veya sigarali ortamlardan uzaklasmakla "nleniyor.

Ancak sigara, içenleri sadece saglik açisindan degil fiziksel g"rünüm açisindan da olumsuz etkiliyor. Sigara içenler, yabanci olduklari ya da kendilerini güvende hissetmedikleri ortamlarda kendilerini güçlü g"stermek için sigara yaktiklarini ifade ediyorlar.
Bu sekilde farkli bir imaj çizilmeye çalisilsa da bu davranisin altinda güvensiz, sinirli, huzursuz bir ruh hali yatiyor. Sigara içme davranisi izlendiginde kisinin kendi ile barisik ve sakin yüz hatlarinin degistigi, komik ve asabi bir hale d"nüstügü g"rülüyor. Sigara içenlerde sigara içme sirasindaki mimiklere bagli olarak agiz çevresi ve alinda iki kas arasinda "sigara izleri" denilen derin çizgiler de olusuyor. Bu nedenlerle sigara içme g"rüntüsü, kadinsi ya da erkeksi cazibeyi yok ediyor.

bide şu resime bakın

• Beğen
Tepkiler: Salihyet

CanceR

CanceR

Üye
onuda kadınlar bozulsun bu haberi gören bi rüsür kadın bırakır sigarayı:kop: :D

FirstClasss

FirstClasss

Üye
evet öle no smoking ama ben içiyorum malesef :(:)

Nazy

Nazy

Üye
cazibeyimi bozuyor???
daha seksi bile gösteriyor bence tabi bayanlarda:ehe
Frençeska (okunuşuya yazdım normalini bilmiyorum)
diye bir bayan vardı Hayalet Gemi Filminde İçtiği Sigara Aklıma Geldi:islik

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cazibeyimi bozuyor???
daha seksi bile gösteriyor bence tabi bayanlarda:ehe
Frençeska (okunuşuya yazdım normalini bilmiyorum)
diye bir bayan vardı Hayalet Gemi Filminde İçtiği Sigara Aklıma Geldi:islik

seni seni :)

xbetterx

xbetterx

Üye
Haha tabi böyle güzel şeyleri düşünmek lazım, aklımıza hemen kötü şeyler gelmesin dimi :P

c3r3n

c3r3n

Üye
ya sigara şöyle yapıyor böyle yapıyor deniyor ama hala üretilmeye devam ediyor niyeyse.kocaman 1 sacmalık!!!

canturgay

canturgay

Üye
ya sigara şöyle yapıyor böyle yapıyor deniyor ama hala üretilmeye devam ediyor niyeyse.kocaman 1 sacmalık!!!
çok da zararlı olsa
böyle büyük bi sektörü pat diye kapatmak ..hatta kapatmak mümkün değill..
kendini bilen içmez yaaaa..:oke:

c3r3n

c3r3n

Üye
kapatmak aslında mümkün istenilse yapılamayacaK şey yok şu dünyada.o kadar çok tiryakisi var ki ilkokula kadar düştü fakat ben bunu kendini bilmek gibi bi kavramla sınırlandıramıyorum işin içinde özentilik var.arkadas arkadası sürüklüyor bir şekilde özendiriyor ve gelecek nesiller bundan etkileniyor evde annesi babası içen bi çocuktan ne beklersin ki...

FirstClasss

FirstClasss

Üye

öyle deme sigara imalatını durdurmak kolay iş değil düşünelim bakalım durursa neler olur :)

c3r3n

c3r3n

Üye
öyle deme sigara imalatını durdurmak kolay iş değil düşünelim bakalım durursa neler olur :)

sende ''maalesef'' diyerek bahsetmişsin.. ;) demek ki iyi 1 şey değil.e olmadığına göre neden yasaklanmıyor..?

omayra

Üye
Bıraktım. İyi içerdim :) Şimdi iyi ki içmiyorum :ehe Cazibe sigarada değil, kadının kendinde gizlidir :ehe

neslein

neslein

Üye
ne söylenirse söylensin malesef yinede içiyoruz

_dumanist_

_dumanist_

Üye
mide bulandırıcı.... ya aslında gerçekten istedikten sonra bırakmakta bir sorun olmamalı bence. Şu paketi bitirince sigarayı bırakacağım yerine o paketi çöpe atmak daha sağlıklı :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mide bulandırıcı.... ya aslında gerçekten istedikten sonra bırakmakta bir sorun olmamalı bence. Şu paketi bitirince sigarayı bırakacağım yerine o paketi çöpe atmak daha sağlıklı :)

haklısın dostum
kendine söz gerimeyen insanlar bırakamıyoum falan diyor bence
mesela benim babam 1 kerede bıraktı sonra nargileye basladı :D:D:D:D

_dumanist_

_dumanist_

Üye
haklısın dostum
kendine söz gerimeyen insanlar bırakamıyoum falan diyor bence
mesela benim babam 1 kerede bıraktı sonra nargileye basladı :D:D:D:D
ahh ahh benim babamda bir bıraksa sigarayı :) o kadar tiksindirici şeyler anlattım fotoğraflar gösterdim ama yinede olmuyor, nasıl bir şey anlamadım gitti :/ Güzel bir şeyse bende içiyim diyorum sakın diyor sen neden içiyorsun diyorum alışkanlık olmuş bizde, bu saatten sonra bırakılmaz diyor (saçma):(

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ahh ahh benim babamda bir bıraksa sigarayı :) o kadar tiksindirici şeyler anlattım fotoğraflar gösterdim ama yinede olmuyor, nasıl bir şey anlamadım gitti :/ Güzel bir şeyse bende içiyim diyorum sakın diyor sen neden içiyorsun diyorum alışkanlık olmuş bizde, bu saatten sonra bırakılmaz diyor (saçma):(

saçmaki hemde ne sacma
kendilerine hakim olamıyorlar
sigara bu kadar güçlümü ya?
annemde öle benim
bi bıraksa ama nerdeee

omayra

Üye
Benim babam bırakmadı sigarayı, sigara onu bıraktı. Ama çok çileler çektik. Ona rağmen, hayatımın en yanlış davranışı ile (arkadaşım zorla ağzıma tıkmıştı sigarayı) ilk nefesimi çekmiş ve nasılsa ben alışmam, ara sıra içerim diye diye alışmıştım sigaraya. 9 sene içtim. Bu esnada 6 ay kadar bırakıp yine başladım. Ama 4 ay önce kesin karar verdim ve asla içmeyeceğim dedim. Şimdi, yakın arkadaşlarım içerken ara sıra canım aşırı çekiyor ama asla içmeyeceğim diye kendimi telkin ediyorum :) Sigara büyük illet, asla başlamamak gerek. Başlayanlar da biran önce bıraksın o sizi bırakmadan :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bıraktıp diyipte 2 3 ay sonra tek tük içeyim bari dyen ve sonra tekrar paket tasıyan bürsürü kişi tanıyorum yakın cevremden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt