Şifreyi Çözene Hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Şifreyi Çözene Hediye
<span style="color:#FF0000">Şifreyi çözene hediye.</span>

Arama devi Google, video ve cep telefonu oyunu olarak da piyasada bulunan Dan Brown&#39;ın kitabı &#39;Da Vinci Şifresi&#39;ni internette yarışma haline getirdi.

Gerçek oyun tarzındaki şifre yarışması, kitabın temasına uygun 24 yarışmadan oluşuyor. Google&#39;ın dün başlattığı yeni yarışma 11 mayısa kadar sürecek.

24 gün içinde her gün ayrı yayınlanacak bulmacaların tamamını doğru çözenler ya da bilenler çeşitli ödüller kazanacak.

Bulmacalar arasında simge mantığı, satrançla bağlantılı şifreler, kent haritası, resim bilmeceleri ve video bilmeceleri bulunuyor.

<span style="color:#FF0000">Ödüllü yarışma</span>

Google&#39;ın Da Vinci Code sayfalarından ulaşılabilen yarışmaya sadece ABD, İngiliz ve Avustralya&#39;daki Dan Brown hayranları katılabiliyor.

Yarışmayı kazanan İngiliz vatandaşına Eurostar hızlı treniyle Paris&#39;e gidiş-dönüş bileti, diğer kazananlara da cep telefonları ve plazma televizyon gibi çeşitli hediyeler verilecek.

<span style="color:#FF0000">Filmi de geliyor</span>

Tüm dünyada 40 milyon satan &#39;Da Vinci Şifresi&#39;nin, başrolünde Tom Hanks&#39;in oynadığı filmi de mayısta Fransa&#39;daki Cannes Film Festivali&#39;nde gösterime girecek.

S1FR3K1R1C1

Üye
Google ßeni Tarif Ediyor..

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
evet şimdi aklıma sen geldin şifrekırıcı kır bakalım şu da vincinin şifrelerini

tofy

Üye
hımm bu tarz oyunları severim ben de
sağol

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Apr 20 2006, 01&#58;56 PM) [post=319835]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hımm bu tarz oyunları severim ben de
sağol
[/b][/quote]Ne tesadüf Tofy ßende Yardımcı Arıyordum..

jöly

Üye
tofymin çözmediği bir şey yok kesin çözer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...