Yardım Şifreli dosyayı çıkarma

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Şifreli dosyayı çıkarma
Arkadaşlar dün boyutu yüksek bi oyun indirdim torrent ile. İso sunu rar lamışlar. Ve şifre koymuşlar yalnız sitede falan yazmıyo. Adınıda arattırdım bulamadım dosya adı bu
Grand.Theft.Auto.IV - Razor1911.rar advenced recovery programınıda denedim sonuç alamadım yeniden uğraşmakta istemiyorum winrar bu ya öyle çok sağlam bişey değilki yardımcı olabilirmisiniz içindeki iso yu almam gerek. Birde readme koymuşlar içinde iki tane link var

Password.txt 1.4 kb var indiremedim burdanda.

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şifrenin kaç harfli olmasına bağlı 10 küsürse işin zor

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
denedim bunları olmuyo

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
yapcak bişey yok ben link veriyim ordan indir oyunu

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Baya ağır bi oyun ya torrent oyundan falan denedim torrent bozuktu. Ver bakıyım bi siteye

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
bu oyunu kurmak zor episodes liberty city veriyim istersen

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani normal GTA IV indircem ne farkı varki

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
gta 5 te gibi üç karakter farklı şehirler benzer yanları var gta4 teki karakter ve +2 karakter daha biri motorcu biri ise koruma ama gta 5 teki gibi geçiş yapamıyorsun oyunu açarken en başta soruyor hangisini seçeceğini ben sadece 2 karekter olanını indirmiştim güzeldi ama niko yoktu gta 5in çıkmasını bekliyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bu verdiğin linktekini indiriyorum bumu iyisi ?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
iyisi bu gta 4 de buda zor kuruluyor biraz uğraşırsan kurarsın

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Yok kurmakta sıkıntı yok hallederim tamam verdiğin linktekini indiriyorum. Bunun içinide kaça bölmüşler dvd cd şeklinde. Bide gta 5 i oynatacak pc varmı :D benim laptobun özellikleri Gta 4 e fazlasıyla yetiyo ama bikere daha kurmuştum kasıyodu sebebi nedir özelliklerini gönderebilirim istersen ?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
iyi bir pcde kasmasın sebebi kalitesiz sürümlerden kaynaklanıyor sistemi bir yaz bakayım ama ben gta 5 için ya pc toplayacam yada yeni laptop alacam çünkü ps3 ve xboxtan daha iyi netlikte ve çözünürlükte gelecek oyun

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Laptop olduğu için olabilirmi yani ısınıyo falan ondan kasıyo galiba. Hiç bi oyunun playstation versiyonundan daha güzel olacağını sanmıyorum pc de.
Özellikler:

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
anca lowda oynanır ekran kartı pek iyi değil ram gayet iyi bence ps3den güzel olacak oyun ama canavar bir pcde oynanılırsa

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl iyi değil? Modele tam olarak nerden bakabilirim model numarasına falan ?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
intel graphics yazması yeterli bu dahili oyun oynayacaksan harici yani amd veya nvdia olması gerek.. ama oynatır fakat fazla çözünürlüğü felan yükseltemzsin yani 1366x768 olması imkansız olsada 20 saniyede bir arabaya binemez

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşımlımı yani bu ? Çözünürlüğü düşürürem rahat oynarım demi ?Ya bide şöyle bişey var most wanted 2012 falanda oynuyorum çok ısınıyo sonra oyun yavaşlamaya başlıyo

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
çözünürlük fazla yüksek olmaz ilk çıktğında oyun baya bir zorlar sonra updateler çıktıkça oyun stabilleşir artı birde soğutucu kullanmak zorundasın

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
    Konu Sahibi
Soğutucum varda pek soğutamıyo galiba :D Bide eski bi masaüstüm var çok eski olmasada normal işlerde kullanıyorum pentium işlemcili falan ben taktım. Casperin kampanyasıyla değiştircektim sonra casper laptobların iyi olmadığını öğrendim kampayada bitti zaten. Acaba onumu adam etsem ? Aslında laptobunda özellikleri gayet iyiydi ama bi masaüstü kadar falan seri olmuyo

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
bence masaüstünü adam etmen daha akıllıca olur anakart nasıl iyimi

Takipçi Satın Al

Üst Alt