Şifrelenmiş cihaz belleğini kullanmak için PIN veya şifrenizi girin [ÇÖZÜLDÜ]

rica ederim bi dahakine kilit koymak için ; Ayarlar > Ekranı Kilitle seçeneğini seçmeyi unutma
Sanırım daha önce knox sayacına yakalanmış. Yani garanti derdi olmadan custom yazılım yükleyebilir. Custom recovery yükleyerek mega wipe yapsın(format system data cache vs.) Sonra cyanogen mod yüklesin. Böylece sonunu çözülmüş olur.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben de S4 mini kullanıyorum. Gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Elimden geldiğince yardım etmek istiyorum

950

Üye
    Konu Sahibi
Sorunumu çözdüm arkadaşlar tekrardan bana yardımcı olan arkadaşa teşekkür ederim.

Sorunu nasıl çözdüğünü paylaşır mısın? 4 dosyalı romu yükleyince mi çözdün?

950

Üye
    Konu Sahibi
Evet 4 dosyaları romu yüklenince düzeldi terkardandan başka bir roma dönüş yaptım hiç bir sıkıntı olmadı.

Tepkiler: ghstr ve androfilex
Evet 4 dosyaları romu yüklenince düzeldi terkardandan başka bir roma dönüş yaptım hiç bir sıkıntı olmadı.

Evet 4 parçalı FW ler repair FW olur ve genelde telefonu harbiden sifirlarlar BOX olarak tabir ettiğimiz cihazlardan atılan FW ler genellikle Repair FW olur o yüzden bu yazılım da olmasaydı arkadaşı box a yönlendirecektim

Sorunumu çözdüm arkadaşlar tekrardan bana yardımcı olan arkadaşa teşekkür ederim.

Tekrar dan rica ederim

Tepkiler: 950
hop hop noluyoruz daha teşekkür edilmedik birisi kaldı oda ben arkadaşı ben yönlendirdim teşekkür lütfen

rica ederim görevimiz sana güvendiğim için yönlendiriyorum

Tepkiler: kadikoy ve ghstr
kanka hadi yine iyisin tezavrata gerek yok kimin öğrencisi @ghstr

Tepkiler: ghstr

yunus844

Üye
Şifrelenmiş cihaz belleğini kullanmak için PIN veya şifrenizi girin diyo arkadaşlar bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olabilir misiniz. arkadaşın durumunun aynı ama telefon samsung S4 I9505
Ne yapmam gerekiyor

bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi