Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıfır Sony Mp5
Sponsorlu Bağlantılar
dgn_abdullah
Üye
Konu Sahibi
Sıfır Sony Mp5
daha bugün sony yan imalat bir mp5 aldım. ama babam kızdıgı için geri satıyorum. özellikleri az cok bilirsiniz kamera film 1 gb.. fiyat sadece 100 ytl indirim tabikide yapılır
sony alıyorsun sony ingilizmalımı ? japon malı kalitesiz diyorsun sen ÇİN mallarıyla karıstırma sakın bende bugun aldım sony mp4 mp5 suan cokda memnunum video kaydı video oynatma 5mp kamera var pcye attıgımda fotoları videoları dıjıtal fotoraf makınasından farkı yok ıcınde yardımcı programlar ıng sözluk vb. gibi artı oyunlar temalar vsvs ben 120 ytl'ye aldım kutu ıceriginde 2gb hafıza kartı sarj aleti tv ve pc baglantı kablosu cıktı tavsiye edebilirim dusunenlere ama dıkkat piyasadakı çin malı sony mp5'lere kanmayın
skyhawq
Üye
ben almayı dşünüyorum mesajla görüşelim özelden...
blacktiger5
Üye
Ben alırım
--------------- Ekleme ---------------
n:BBBBBBBBBEEEEEEEN ALIYAORUM
fatihmutlu
Üye
kardeş bu mp5 playerleri hangi mağzada bulabiliriz bir mesaj at bana
fatihmutlu
Üye
kardeş kötü falanda olur 50 tl ye bulabilirmiyiz japon malı
herekeli33
Üye
arkadaşim selam bu cihazı nerden aldın bana adresi yazabilirmisin izmirde aradim ben bulamadım çin malları var,, hepsi çakma. bana orjinal lazım sony,yardimcı olursan sevinirim saygilar
funny_68
Üye
size tavsiyem almışken iyisini alın. ben çakmasını aldım ucuz diye şimdi çok pişmanım bi foto çekiyim dedim tuşu içine çöktü şimdi kullanmıyorum
serkan_10185
Üye
bunun özellikleri nedir
paranse
Üye
2. el mp5 satlık 2 gb hafızalı 60 tl acilll
llmkbll
Üye
arkadaşlar o tür mp5lere 50-60 tl ye bulabilirsiniz