avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
mynette satranç hiç oynamadım senin için denerim
Şimdiden hayırlı olsun.
n9 da oynayamıyor mu satranç?
denememiştim,ama galaxy s2 de oynanıyorsa iyi olur merak ettiğim bir nokta...
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Galaxy SII'ye Böyle Birşey Uygulayan Oldumu,Cihaza Zararı Var mı ?
o bataryayı samsung kendi çıkardı hiçbi zararı olmaz
o bataryayı samsung kendi çıkardı hiçbi zararı olmaz
arkadasim ben 8 aydir kullaniyorum hic sorun yok bilgisayarda internet uzerinden oynadigin butun oyunlari aciyor sorunsuz adobe flash player 11 yuklu ben satiyorum ama yurtdisindayim yakinda gelirim dusundugum fiyat 1 000 tl telefon sifir gibi surekli kilifinda ekranda plastik var alindigi gunden itibaren
mynette satranç hiç oynamadım senin için denerim
Golddan al bence. Benim abim İphone 4 almıstı ordan 1 yıl her türlü kullanıcı hatasıda dahil 1 kerelik degisim garantisi veriyorlar. ilk 6 ay telefonu %70 fiyatıyla geri alıyolar. Tabi para olarak degil yine ordan alısveris yapıcak olursan. İkinci 6 ayda %60a düsüyo. Her telefon icin böyle yapıyolarmı bilmiyorum tabi.
Almışken s3 al tam olsun arada az fark var diyorlar ama telefon evrim geçirdi 2 çekirdekten 4 çekirdeğe geçti düşün artık s3 bence daha iyi ve satrancı deneedim çalışıyor
Almışken s3 al tam olsun arada az fark var diyorlar ama telefon evrim geçirdi 2 çekirdekten 4 çekirdeğe geçti düşün artık s3 bence daha iyi ve satrancı deneedim çalışıyor
satrancı açamadım java istiyor
Gs II çok iyi telefon tabii sen biliyorsun bunuIsınma sorunu aklımda soru işaretleri bırakıyor ya gerçekten böyle bir sorunu var mı acaba
Gold den aldığımız üründe mi %70 fiyatıyla geri alıyorlar yoksa herhangi bir telefonla gitsek bile alıyorlar mı
arkadasim ben 8 aydir kullaniyorum hic sorun yok bilgisayarda internet uzerinden oynadigin butun oyunlari aciyor sorunsuz adobe flash player 11 yuklu ben satiyorum ama yurtdisindayim yakinda gelirim dusundugum fiyat 1 000 tl telefon sifir gibi surekli kilifinda ekranda plastik var alindigi gunden itibaren
Golddan al bence. Benim abim İphone 4 almıstı ordan 1 yıl her türlü kullanıcı hatasıda dahil 1 kerelik degisim garantisi veriyorlar. ilk 6 ay telefonu %70 fiyatıyla geri alıyolar. Tabi para olarak degil yine ordan alısveris yapıcak olursan. İkinci 6 ayda %60a düsüyo. Her telefon icin böyle yapıyolarmı bilmiyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?