Sifir samsung galaxy ace s5830 android 4.2.2 jelly bean modifiye yamalı şok fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

scanf33

Üye
    Konu Sahibi
Sifir samsung galaxy ace s5830 android 4.2.2 jelly bean modifiye yamalı şok fiyat
Evet arkadaşlar cihaz samsung galaxy ace içinde ace ye göre olan galaxy s3 romu yüklüdür android 4.2.2 sürümüdür cihaz sadece sürümü yükseltilmek ve test amacı için açılmıştır çizik,soyuk vs bulana bedava vereceğim cihazın başlıca özellikleri android sürüm 4.2.2 jellybean,5mp kamera,wifi,gps,912mhz işlemci hızı,512mb ram,3.5 inç ekran cihaz resimlerde göründüğünden daha şık bir cıhazdır,telefon kutusunda ptt kargo ile gönderilecektir kutu içeriği şarj aleti,usb kablosu,kulaklık beraberinde gelecektir

FİYATI 350TL'DİR VE PAZARLIK PAYI VARDIR!!

CİDDİ DÜŞÜNENLER ARASIN 05445143667

buyrun arkadaşlar buda sanal pazar linki

messevim

messevim

Üye
bu ace 2 mi oluyor acaba ?

scanf33

Üye
    Konu Sahibi
hizi overclock la 912 mhz ye cikardim madem bu telefonun rami 512 degil niye samsungun sitesinde veya baska sitelerdec512 yaziyo

- - - Eklendi - - -

hizi overclock la 912 mhz ye cikardim madem bu telefonun rami 512 degil niye samsungun sitesinde veya baska sitelerdec512 yaziyo

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İlana cihazın orjinal özelliklerini belirtiniz ve gereksiz tartışmalara girmeyiniz.Bizen bildiriniz.Sözüm herkese.Saygılarımla.Tekrarı halinde uyarı alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: kraldost
kraldost

kraldost

Üye
nexman paşam modifiye araba aldığında hangi parça değişmişse ruhsatta onu yazar bu kardeşimiz fena bir şey yazmamış şimdi orjinalini yazsa alan kişi farklı bir şey görse o zamanda ayrı bir tartışma yaşanır yanılıyormuyum fena bir şey yok burda gözle görünen neyse onu yazmış yapmış ve öylece satıyor bence hiç bir sakıncası yoktur hiç kimsede almak zorunda değildir

scanf33

Üye
    Konu Sahibi
nexman paşam modifiye araba aldığında hangi parça değişmişse ruhsatta onu yazar bu kardeşimiz fena bir şey yazmamış şimdi orjinalini yazsa alan kişi farklı bir şey görse o zamanda ayrı bir tartışma yaşanır yanılıyormuyum fena bir şey yok burda gözle görünen neyse onu yazmış yapmış ve öylece satıyor bence hiç bir sakıncası yoktur hiç kimsede almak zorunda değildir

hey ALLAH senden razi olsun kardesim yaa dunden beri efendilikle bunu anlatmaya calisiyorum kimse anlamiyor

kraldost

kraldost

Üye
hey allah senden razi olsun kardesim yaa dunden beri efendilikle bunu anlatmaya calisiyorum kimse anlamiyor
sen bence orjinaline çevir kardeş şimdi millet senin ortağinim zannedecek nasilsa kullanmayacaksin orjinaline cevir alan kişi ne yaparsa yapsin sana bir sitemim yok şimdi milleti anlamiyorum almayacaklarsa neden yaygara çikariyorlar ona sitem ediyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Ama soz konusu bir telefon ne gerekli ise yazılması lazim gelir.Zaten kural gereğince burda alici olmayan kişilerin yorumlarıni sildim.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Galaxy Ace te ram 512mb değildir.Bende bir Galaxy Ace kullanıcısıyım.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Samet.25 ve Nextman

Üst Alt