sıfır s2'ler ics yüklü olarak mı geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
bende s2 var 2.el aldım ama usb bağlantısı yapamıyorum bir türlü,çeşitli yöntemler buldum ama uğraşıyorum çok
aklımdaki şu 2.el olarak satıp sıfırını almak ikinci elleri 1000-1200 civarı sıfırı da mesela teknolojixte 1400tl ne dersiniz
ics yüklerken hata vermişti bir türlü açamamıştım servise yollamıştım 20 günde geldi,bi daha da hayatta yapmam güncelleme servise de yollamak istemiyorum

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
bende temmuz sonunda yüklü olarak satılacak diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum

Matador03

Matador03

Üye
hayir gingerbreadle geliyor

- - - Eklendi - - -

hayir gingerbreadle geliyor

klongs

klongs

Üye
yeni partiler ics ile geliyormus

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
halamı yükleyemedin

blacktalon

blacktalon

Üye
Samsung daha ics sorunlarını çözemedi birde onu yüklerse kötü olur

turker10

turker10

Üye
root yapıp istediğin romu kursana kardeş yaa bence zor bişeyde değil ama çok değişik ve zevkli romlar var ics 4.0.3 değil hatta 4.0.4 ü kur rahatına bak...:oke:

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
Valla yüklemek istemiyorum yine takılırsa servise yollamak zorunda kalacağım sonra 15 gün yine telefonsuz kalacağım 4.0.4.iyice bir otursun o zaman yüklerim

__xXx__

__xXx__

Üye
geçen perşembe bi arkadaşım aldı ics var dedi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kiminde ICS kiminde GB var. GB'liler daha güzel olur bence, yeni bi ICS sürümüne kadar.

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
yok vazgeçtim ben ics berbat diyorlar forumda takılmalar donmalar oluyormuş.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ICS korkulu rüyamız oldu :) Artık fabrikadan ICS'li SII gelecek diye korkmaya başladık. İyi mi :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
turker10

turker10

Üye
olur mu arkadaşlar ics nasıl berbat olur hemde s2 için tek kelimeyle mükemmel 4.0.3 te 4.0.4 te ama son çıkanda dosya yöneticisi ve radyo yok o yüzden sevmedim yani daha çıkmadı s2 ye ama ics mükemmel ....kasma donma falan hiçbirşey yok epey stabil romlar var orjinali bilmiyom ama ona diyorsanız bişey diyemem...bende turkbey v12 yüklü bence çok çok hızlı ve iyi herşeyde çalışıyor şarjıda 2 gün gidiyor epey iyi...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
olur mu arkadaşlar ics nasıl berbat olur hemde s2 için tek kelimeyle mükemmel 4.0.3 te 4.0.4 te ama son çıkanda dosya yöneticisi ve radyo yok o yüzden sevmedim yani daha çıkmadı s2 ye ama ics mükemmel ....kasma donma falan hiçbirşey yok epey stabil romlar var orjinali bilmiyom ama ona diyorsanız bişey diyemem...bende turkbey v12 yüklü bence çok çok hızlı ve iyi herşeyde çalışıyor şarjıda 2 gün gidiyor epey iyi...

Birazdan özel romlu ics deneyeceğim :eller: Bakalım dediğin gibi mi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt