Sıfır N95 nerede bulabilriim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilmaz56

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır N95 nerede bulabilriim ?
Arkadaslar sıfır n95 almam gerek, 8gb'da olur farketmez.Nerede bulabilirim ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

RUKO

RUKO

Üye
Bulamazsın arkadasım bende 2.elıni zor buldum.

--------------- Ekleme ---------------

Ama tavsiye ederim temizini bulabilirsen harika bi telefon N95 8gb. ben 1 yıldır kullanıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Ama tavsiye ederim temizini bulabilirsen harika bi telefon N95 8gb. ben 1 yıldır kullanıyorum.

Starsley

Bu saatten sonra sıfırını değil 2. Elini zor bulursun

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
onun bulamassında istanbuldaysan n86 bulursun n95 tadında bi telefon ben n95 4.5 sene kullandım tertemiz cillop gibi duruyor ilerde çocuğuma göstercem ama n86 bulursan al derim n95 8gb tadında bir telefon hem birz daha hizli ve kamerası 8mp yukarı aşağı açılır kapağı harika

pRime.

pRime.

Üye
Sıfırı imkansız da Sahibindende 2. eline bakın.

rkorkmazz

Üye
Sıfır N95 bulsam bende alırım.
Piyasadaki mevcut telefonların çoğundan daha iyi bir telefon.

mvpeko

Üye
hocam bulursan bir alıcısı da burada var...bulabilirsen haber ver bana da...

gcakay

Üye
ben de de n 95 var arkadaşım tertemiz 400 tl isteyene duyrulur kutusu aparatı her şeyi var garantili almıştım

yilmaz56

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar çözüm üretin.Bir kişi yazmış bulamazsın diye, sonra herkes aynı postu atmıs.Az arastırdım gittigidiyorda buldum.Alıcağım herhalde.

Starsley

Biz boşuna sıfır bulamazsın demiyoruz ki gittigidiyor a ne kadar güveniyosun ben söyleyeyim hiç gùvenme alırsın sonra servise gönderirsin serviste servis olsa yani bizde biliyoruz olduğunu ama güvenilir değil

serotonin

serotonin

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt