Sıfır hafıza kartları şok fiyat!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
svestica

svestica

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır hafıza kartları şok fiyat!!!
konuyu kapatın...

TheCower

TheCower

Üye
Çalışıyo mu?

svestica

svestica

Üye
    Konu Sahibi
çalışıyo tabikide :) ürünler sıfırdır ancak ambalajı yoktur hepsini test ettim gayet mükemmeller..

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
pahaliymis

svestica

svestica

Üye
    Konu Sahibi
pahalı değil fiyatları karşılaştırmadan yorum yapmışsın sanırım...200 e bırakıyorum hepsini son indirim...

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
yok alcamdan değil hepsini tek tek hesapladım bizim burda hepsi 180 tl civarı yapıo

manush

manush

Üye
önce tek tek fiyatlandırıp, sonra da toplu alımdaki fiyatını belirtsen daha iyi olur sanırım. yoksa kim niye değişik ölçü ve kapasitelerde 7 tane hafıza kartı almak istesin ki? eğer lazımsa 1 bilemedin 2 tane almak isteyen çıkar ama mutlaka... Hem böylelikle isteyen kendi cihazına uygun olanı seçip alabilir, isteyen de kendi bulabildikleri ile karşılaştırma yapabilir...

svestica

svestica

Üye
    Konu Sahibi
tek tek neden satmıyorum çünkü tek tek uğraşamam 5 10 tl için tek olarak 16 gb satabilirim 50 tlden yarısından daha ucuza... illa şahıs olarak düşünme satışı dükkan sahibiysen hepsini alırsın. hepsini180 tlye getir ben alıcam princeofpercia... ayrıca almak isteyen yorum yapsın lütfenn.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
tek tek neden satmıyorum çünkü tek tek uğraşamam 5 10 tl için tek olarak 16 gb satabilirim 50 tlden yarısından daha ucuza... illa şahıs olarak düşünme satışı dükkan sahibiysen hepsini alırsın. hepsini180 tlye getir ben alıcam princeofpercia... ayrıca almak isteyen yorum yapsın lütfenn.
Nie Sinir Yaptınki Şimdi Ama Yalanım Yok konunun tartışmaya gitmemesi için yazmıcaktım sen yazdın bundan sonra gene yazmıcam yeterki tartışmaya gitmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...