Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıfır Gibi İphone 4 16GB
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erm9bu
Üye
Konu Sahibi
Sıfır Gibi İphone 4 16GB
Satılmıştır
Buraxlive
Üye
sıfırı 1.450 küsür tl olması lazım. çok degilmi fiyatınz ?
erm9bu
Üye
Konu Sahibi
nerde 1.450 acaba? Ben 1.600 civarı sanıyorum.
Navy Blue
Üye
İphone 4S 8 gb'lık modeli 99 dolara satışa sunulacakken bu modelleri elinizden çıkarmanız zor arkadaşlar..
Hemde İphone 4S daha iyi bir donanıma sahipken...
İphone 4S 8 gb'lık modeli 99 dolara satışa sunulacakken bu modelleri elinizden çıkarmanız zor arkadaşlar..
hocam bu fiyatlar amerika fiyatları ve amarikada bu fiyatlar. amerikada operatöre bu fiyat ödeniyor ve üzerine iki yıl o hattan bir tarife kulllanmanız gerek. yoksa bu telefon o fiyata satılmaz. bir samsungcu olarak yinede galaxy s2 diyorum
Hala anlamadınız şu olayı, o verdiğiniz fiyatlar GSM firmasına 2 yıl taahhüt verilmesi durumunda alınabilecek rakamlardır.
İyi bir donanım derken bir tek işlemci ve kamera da iyileştirme söz konusu, Türkiye'ye geldiğinde bakalım aynı iddaalı lafları söyleyebilecek misin ?