Sıfır Ayarında Simkilitsiz HTC HD 7 16GB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gargamel35

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır Ayarında Simkilitsiz HTC HD 7 16GB

Cihaz tertemiz durumda ve sıfır ayarındadır. Cihazda hiç bir çizik bulunmamaktadır. Yanında sadece şarj cihazı verilecektir. Pasaport kaydı yapılmış olup her hatla çalışabilmektedir. Windows tabanlı işletim sistemi, geniş ekranı, HD kalitesiyle video çekimi, HTC kalitesi ve bir çok uygulamasıyla iPhone'un en büyük rakiplerinden biri konumundadır.

İzmir'de elden teslimat yapılır, iPad 2, Macbook, iMac ya da iPhone ile takas düşünülür. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Saygılarımla...

Fiyatı 850 TL

yakamoz1319

Üye
N8 ile düşünürmüsün _?

gargamel35

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir, teklifiniz nedir? Bir de cihazınız hakkında bilgi verir misiniz lütfen? Kutu, aparat, tamir, garanti, simkilit, kayıt vs durumu nedir?

USAForever

USAForever

Üye
android kaç yüklü

yakamoz1319

Üye
Mesaj kutun dolu hocam. Ö.M. attım ama gitmedi konuya girince bana ulaşın konuşalım.

[h=3]Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu[/h]
  • gargamel35 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için gargamel35 isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

gargamel35

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj kutun dolu hocam. Ö.M. attım ama gitmedi konuya girince bana ulaşın konuşalım.

Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu

• gargamel35 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için gargamel35 isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.

Boşalttım, tekrar yollarsanız memnun olurum. Teşekkürler..

halisekinci

Üye
500 tl dusunurseniz Istanbuldayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt