Siemens Cx75 Onerir Misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali88

Üye
    Konu Sahibi
Siemens Cx75 Onerir Misiniz?
cx75 nasıl tel iyi mi onerir misiniz ses cıkısı mesela nasıl

denizyalcin

denizyalcin

Üye
tel güzel (siemensin tek alınacak telefonu)çok güzel bişi yanlız bu telefon donuyor diyor millet ben 3 hafta kullandım öyle bişiy yook.alcaksan al bence

serseri77

Üye
bende vardı babama verdim kendim 7610 aldım.tel güzel ses çıkışı çoğu nokia dan daha iyi ama biraz bataryası sorunlu galiba ya da ben acele edip şarjdan erken çıkardığım içinde olabilir:):):)
ama genel olarak tavsiye edebilirim

worldcild

Üye
benim bi bilgim yok..ama nokia daha ii diyebilirim..cünkü simensler telde pek i deil malesef...

mehmet(L)eren

Üye
telefonun güzelliğine diyecek bişi yok ama zamanla hafıza kartını kaldırmıyor , babam da aynısı var 128 mb hafıza kartını kaldırmıyo kasıyo telefon bnce nokia dan şaşma

ILOVEMERAL

Üye
bende var dı joyistiğinde sorun çıkıyo telefonun
arkadaşla beraber almıştım ikisi de bozuldu
nokia dan şaşma:nono:

mservank

mservank

Üye
bence de alacaksan o telefonu alma telefonlarda nokia sony samsung tan şaşma siemens telefon işinde pek iyi değil

serseri77

Üye
evet bence de...görüntü aldatmasın hiç bi zaman...

jt_cagla

Üye
daha önce kullandığm bi telefon, hiç bi sorun çıkarmadı ama bnce alma derim.. daha güzel telefonlar var şimdi

ByMobil

ByMobil

Üye
Bence alma nedenine gelince; siemens işletim sistemi(yavaşlık), ayrıca siemensin artık telefon üretmemesi. Kamera dersen samsung d900i, Ses dersen nokia 6233 derim. Sade birşey olsun diyorsan çok ucuza kaliteli nokialar var

tiglon_22

tiglon_22

Üye
oneya telefonmu parana yazık özellik istiyosan nokia yadan görüntü istiyosan samsung dan şaşma derim

polat_ketur_76

Üye
Siemens telefonlar çok yavaş 2tane kullandım çok yavaş telefon değiştirdim abicim ya sen samsung al yada nokia al

polat_ketur_76

Üye
siemens gerçekten yavaş telefon at yad a sat kardeş bir an önce kurtul yoksa sakın alama ...

lazkopat_952

Üye
:@benolsam almam oyunlarıfazla açmıyor güzeldil nokia:yuru dan şaşma:nono:

babahsy

Üye
bok gibi

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Arkadaşım alacaksan şu an nokia 6220c al

Eğer wi-fili olsun diosan n79 al

En alınabilir Telefon (Bütçe yeterliyse) N85

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt