Türk Futbolu Artık ßöle Şeyler Yaşamaması lazım
BOZKURT Emekli Yönetici P_O_W_E_R' Alıntı: Dikkat!!! Çarşı bu ara Alayınıza karşı!!!! Genişletmek için tıkla ... hayırdır şaşırttın beni
P_O_W_E_R' Alıntı: Dikkat!!! Çarşı bu ara Alayınıza karşı!!!! Genişletmek için tıkla ... hayırdır şaşırttın beni
Salihyet Üye .::THE_BoZKuRT::.' Alıntı: hayırdır şaşırttın beni Genişletmek için tıkla ... yanlışın var, matemde olması gereken bi değiliz (8,kaçmakta olan şampiyonluk..)
.::THE_BoZKuRT::.' Alıntı: hayırdır şaşırttın beni Genişletmek için tıkla ... yanlışın var, matemde olması gereken bi değiliz (8,kaçmakta olan şampiyonluk..)
POWER Üye .::THE_BoZKuRT::.' Alıntı: hayırdır şaşırttın beni Genişletmek için tıkla ... Nie? Ben Karakartallıyım
.::THE_BoZKuRT::.' Alıntı: hayırdır şaşırttın beni Genişletmek için tıkla ... Nie? Ben Karakartallıyım
BOZKURT Emekli Yönetici P_O_W_E_R' Alıntı: Nie? Ben Karakartallıyım Genişletmek için tıkla ... hiçç ölesine geçmiş aklıma geldide...
P_O_W_E_R' Alıntı: Nie? Ben Karakartallıyım Genişletmek için tıkla ... hiçç ölesine geçmiş aklıma geldide...