Shut Up Beta 1 (Telefon çalarken, ters çevirin sesi kısılsın)

Sponsorlu Bağlantılar

rroyy

rroyy

Üye
    Konu Sahibi
Shut Up Beta 1 (Telefon çalarken, ters çevirin sesi kısılsın)
Arkadaşlar program telefon çalarken ters çevirdiğinizde telefonun sessiz olmasını sağlıyor. Tıpkı telefon çaldığında sağdaki sessiz tuşuna basmışsınız gidi.

Videodan detayları öğrenebilirsiniz.

Sertifikalandırma işlemini yapmayı unutmayın. Uyumlu olduğu telefonlar N95 & N95 8GB (accelerometre eklentisine sertifikalandırma gerekmemektedir)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Ahmetali98, cihat_157, imam85 ve 13 diğerleri

schumici

schumici

Üye
ooo enteresan bişey bi deneyelim bakalım ellerine sağlık

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
deniycem saol

trust-cloud

trust-cloud

Üye
abi ya çok sağol da ben bu sertifikalama olayını bılımıyom yardımcı olabilicenmı yada sen sertifikalıyabılırmısın sana zahmet ya ilgin için şimdiden çok tşk ederim

erkanbas

Üye
teskr ler

buraq85

buraq85

Üye
kardeşim seni ekliyorum şu sertifika işini banada anlat sana zahmetya

zartan

zartan

Üye
paylaşım için teşekkürler

mservank

mservank

Üye
güzel program ayrıca şu nokmote da güzelmiş

kemal_73

Üye
merhaba,programı yükledim imzalama işlemini de yaptım ancak programı çalıştırabilmek için herhangi bir kısayolu çıkmadı, acaba çalıştırmanın başka bir yöntemi mi var?

buraq85

buraq85

Üye
Arkadaşlar Hala Bu Sertifikayı Anlatan Olmadı Bana..

imperious58

Üye
mükemmel birşeyyyyy bu.. sırf bu olay için 8800 arte alacaktım... :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
pro yu imzaladım yükledim sonra girip ayarlarınıda yaptım ama arama geldiginde terd cevirdim sesi kısılmadı

buraq85

buraq85

Üye
arkadaşım proyu buraya koymuşsun ama sorulan sorularım hiçbirime cvp yok bu neya..

nizam70

Üye
arkadaslar sertifika hatasi verdiginde telefonun tarihini biraz geri alin 6 ay bir yil gibi daha sonra tarihini geri duzeltirsiniz

son devrimci

son devrimci

Üye
ilginç bi porgram hemen deniyicm:)

aRZaCh

Üye
buraw 85 yada herhangi bi arkads beni su sertifika derdinden kuratircak biri yok mu ya yapamiyorum allahin belasi seyi !!

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
Ellerine sağlık saol

kurthan30

kurthan30

Üye
buraw 85 yada herhangi bi arkads beni su sertifika derdinden kuratircak biri yok mu ya yapamiyorum allahin belasi seyi !!

:nono::sn:
arkadasım eger foruma bakarsan sertifika olayının kesin cozumunu bulursun ben yaptım ama nereden ve nasıl yaptın dersen bende unuttum olayı ama bu sitede var ben bunu biliyorum ancak sizede tavsiyemdir ben hic bir sekilde artık sertifikaya takılmıyorum herseyi anında yukleye biliyorum ve size diyecegim proda nasıl yukleniyor tam olarak hatırlamadım ama bir pro var bu sitede onu yukleyin ve sonucunun sizde hayranı olun ben yaptım vede cokda memnunun ya herseyi kaolaylıkla yukleyebiliyorum ve bende n73 kulanıcısıyım bunuda belitteyim sizlere ve su anda hatırladıgım kadarıyla pronun ismide

heloCarbide diye bir proydu yanılmıyorsam siteden arattırın ve bulun kolay gelsin:nono::megafon:

--------------- Ekleme ---------------

:nono::sn:
arkadasım eger foruma bakarsan sertifika olayının kesin cozumunu bulursun ben yaptım ama nereden ve nasıl yaptın dersen bende unuttum olayı ama bu sitede var ben bunu biliyorum ancak sizede tavsiyemdir ben hic bir sekilde artık sertifikaya takılmıyorum herseyi anında yukleye biliyorum ve size diyecegim proda nasıl yukleniyor tam olarak hatırlamadım ama bir pro var bu sitede onu yukleyin ve sonucunun sizde hayranı olun ben yaptım vede cokda memnunun ya herseyi kaolaylıkla yukleyebiliyorum ve bende n73 kulanıcısıyım bunuda belitteyim sizlere ve su anda hatırladıgım kadarıyla pronun ismide

heloCarbide diye bir proydu yanılmıyorsam siteden arattırın ve bulun kolay gelsin:nono::megafon:
buldum arkadasım o proyu

Nokia n95 v30 SÜRÜMÜNÜ SERTİFİKALANDIRMA ..aNL.. buradan gir ve olayları yap snede takılma artık sertifaya

fatalty_255

Üye
program için saol. ben parise gittim gerçekten çok güzel ama şu videon program tanıtımı diil paris reklamı gibi olmuş kesinlikle çok saçma bi video

Symbiont

Üye
EWET kesinlikle telefona ilk luracağım app oldu teşşekkürler

Üst Alt