Oldu olacak Diyarbakırdaki olaylarıda Kurtlar Vadisine bağlıyalım zaten birtek o kalmışdı Kurtlar Vadisine bağlanmayan bölece onuda bağlamış olalım.Anlamıyorum ben yasakcı zihniyeti sanki dizi yasaklanı onca herşey günlük gülüztanlık olacak tüm dertler bitecek.Herkez bişeylerden etkilenir anlarımda herkez bişeylerden etkilenip suç işliyor diye herşeyi yasaklıcakmıyız o zaman mini etek giydi diye kızını kardeşini öldürenleride etkileniyor tahrik oluyor deyip afmı edicez memleketde mini etek giymeyi yasaklayıp giyenleri hapsemi atacaz cünkü bu gün bu diziyi kaldıran ve yasaklayan sihniyet yarın herşeyi yasaklar.O zaman Amerikan filmlerinin hepsini yasaklıyalım,börtü böcek filmleri dizileri izliyelim o zaman nede olsa tüm suç televizyoncularda,yapımcılarda dimi, anne ve babaların suçu yok,ögretmenlerinde yok dimi tek sulu Kurtlar Vadisi ne kadar kolya tüm suçu bir diziye ve bir dizi kahramanına atmak.Ölenlerin anne babaları suçsuz,ögretmenleri suçsuz (Benimde annem babam öğretmen) hatda öldürende suçsuz dimi tek suç dizide ne kadar kolay bu işden sığrılmak yarın bir gün delini biri diziyi hiç ama hiç izlememiş insanlarda ben dizi yüzünden adam öldürdüm derse ve suçu ona atıp bu işden kurtulmaya çalışırsa vede herkez evet adam haklı dersede hiç ama hiç şaşırmam doğrusu