Show Tvnin Yaptıyı Skandal (kurtlar Vadisile Ilgili)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noctivagant

Üye
    Konu Sahibi
Show Tvnin Yaptıyı Skandal (kurtlar Vadisile Ilgili)
Olacak iş değil arkadaşlar az önce Show tv büyük bir skandala imza attı dünya tvlerinde olmayacak bir olay oldu Az önce yayınlanmakta olan Kurtlar Vadisi dizisi 16 dakikada reklam girdi ve reklamdan sonra ne olduysa Onun yerine Cemile adlı dizi yayına girdi tahminimçe bir telefon sonucunda yayın akışını değiştirdiler.Böle bir skandal olmaz.İnanmak bile istemedim ama oldu.Bu ülkede Demokrasi anlaşılan bitmiş.

mucab77

mucab77

Üye
evet yaa ben hala saskın saskın ekrana bakıyom

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nasıl yani..

Noctivagant

Üye
    Konu Sahibi
Ben karar verdim tüm kanalları satın alıp börtü böcek yayınlıcam bütün gün ne dersiniz.Belki ekonomi düzelir avrupa birline gireriz belki fifa verdiyi cezayı geri alır belki ırak savaşı filanda biter bu sayede .Öle ya Bütün bu sorunların nedeni hep şu kaka dizi Kurtlar Vadisinin suçu dimi zaten

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Apr 1 2006, 12&#58;03 AM) [post=307986]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Nasıl yani..
[/b][/quote]

Show TV&#39;de Kurtlar Vadisi dizisi yayınlanıyordu. Reklama girdi ve reklam bittiğinde tekrar Kurtlar Vadisi&#39;ni değil de Cemile adlı diziyi yayına sürdüler. Kurtlar Vadisi daha bitmemişti.

halilibo66

Üye
emek kardeş naparsın burası türkiye.parası olan godamanın sözüne herzaman itimat gösterilir.

researcher

Üye
hani su digiturk reklamı vardı ya. Kanal sahibi arıyor falan. Sanırım onların muduru yayın akısını cok onemsemiyor....

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Caine

Caine

Üye
bence geç bile kaldılarrr sırf bu dizi yüzünden bu yıl okullarda katliamlar başladı. her bu diziyi izleyen ve daha ergenliğe yeni başlayan kardeşlerim maalesef birbirlerine düştüler. yanlış değilsem 3 ayda toplam ölü sayısı 10 (yaralananları allah bilir) ve gariptirki bu olayların hepsinde kurtlar vadisinin deyimleri kullanılıyormuş. yok ben racon değil boğaz keserim, yok ben sırtına değil başına sıkarım vs... bir sürü saçmalık. kim o diziyi kesmişse o adamın ellerinden öperim. delikanlılık ve cesaret budur işte helal olsunnnnnnn

gknky

gknky

Üye
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Apr 1 2006, 04&#58;36 AM) [post=308099]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence geç bile kaldılarrr sırf bu dizi yüzünden bu yıl okullarda katliamlar başladı. her bu diziyi izleyen ve daha ergenliğe yeni başlayan kardeşlerim maalesef birbirlerine düştüler. yanlış değilsem 3 ayda toplam ölü sayısı 10 (yaralananları allah bilir) ve gariptirki bu olayların hepsinde kurtlar vadisinin deyimleri kullanılıyormuş. yok ben racon değil boğaz keserim, yok ben sırtına değil başına sıkarım vs... bir sürü saçmalık. kim o diziyi kesmişse o adamın ellerinden öperim. delikanlılık ve cesaret budur işte helal olsunnnnnnn
[/b][/quote]

%100 katılıorm sana
. ... .

Noctivagant

Üye
    Konu Sahibi
Oldu olacak Diyarbakırdaki olaylarıda Kurtlar Vadisine bağlıyalım zaten birtek o kalmışdı Kurtlar Vadisine bağlanmayan bölece onuda bağlamış olalım.Anlamıyorum ben yasakcı zihniyeti sanki dizi yasaklanı onca herşey günlük gülüztanlık olacak tüm dertler bitecek.Herkez bişeylerden etkilenir anlarımda herkez bişeylerden etkilenip suç işliyor diye herşeyi yasaklıcakmıyız o zaman mini etek giydi diye kızını kardeşini öldürenleride etkileniyor tahrik oluyor deyip afmı edicez memleketde mini etek giymeyi yasaklayıp giyenleri hapsemi atacaz cünkü bu gün bu diziyi kaldıran ve yasaklayan sihniyet yarın herşeyi yasaklar.O zaman Amerikan filmlerinin hepsini yasaklıyalım,börtü böcek filmleri dizileri izliyelim o zaman nede olsa tüm suç televizyoncularda,yapımcılarda dimi, anne ve babaların suçu yok,ögretmenlerinde yok dimi tek sulu Kurtlar Vadisi ne kadar kolya tüm suçu bir diziye ve bir dizi kahramanına atmak.Ölenlerin anne babaları suçsuz,ögretmenleri suçsuz (Benimde annem babam öğretmen) hatda öldürende suçsuz dimi tek suç dizide ne kadar kolay bu işden sığrılmak yarın bir gün delini biri diziyi hiç ama hiç izlememiş insanlarda ben dizi yüzünden adam öldürdüm derse ve suçu ona atıp bu işden kurtulmaya çalışırsa vede herkez evet adam haklı dersede hiç ama hiç şaşırmam doğrusu

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Herşeyi KURTLAR VADİSİ adlı diziye bağlamak yanlış olur.Ama KV dizisindende etkilenler yok değil bizim sınıfta bi çocuk var derste durup dururken " MEMATİ SIK KAFASINA , MEMATI BIRAK KENDİ ÖLSÜN , MEMATI ARKANDAAAA " diye bağırıp duruyo biz alıştık sizde alışın

kikaksk

kikaksk

Üye
bende izliyodum ama ne oldusa değiştirdiler hemen acıklaması olmaz bence bunun...

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Apr 1 2006, 04&#58;36 AM) [post=308099]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Caine, abartma istersen. Show TV&#39;nin yaptığı salaklıktan başka birşey değil. Aşağı yukarı 20 dakika yayınlandı dizi. Önce 21:45 ardından 22:30 diye altyazı geçtiler ama 22:40 civarı başladı dizi ve 23:00 sularında reklama girdi. 23:10 da "Cemile" adlı dizi başladı. Kurtlar Vadisi yayından kaldırılacaksa kaldırılsın. Yayınlanmayacaksa yayınlanmasın. Ama ben televizyonun karşısına geçeceğim izlemek için, 20 dakika olmadan kesecekler filmi. Ya yayından kaldır hiç yayınlama ya da doğru düzgün yayınla. Böyle televizyonculuk olmaz. Ondan sonra "Pazar Keyfi" gibi ıvır zıvır programlara kalırsın işte.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
yaw esasında bu ülkedeki herşey kurtlar vadisi yüzünden oluyor;
- trafik kazaları
- ekonomik krizler
- Türkiye&#39;yi Abye almamaları
- gs&#39;nin borcu
- kar yağınca yolların kapanması
- evleri dereyatağında olan vatandaşlarımızın evlerini sel basması
- ewt ırak savaşı da kurtlar vadisi yüzünden çıktı. Peki söylermisiniz YTL&#39;ye geçilirken devletimizin görevlileri niye onlara tanıtım filmi çektirdi. Kurtlar vadisi bu kadar faydalı ya&#33;&#33;&#33; Hem ben kurtlar vadisini esefle kınıyorum&#33;&#33;&#33;&#33; Büyük müttefiğimiz taa Irak&#39;a medeniyet, insan hakları, demokrasi getirmeye çalışıyor onların yaptığına bak...

Caine

Caine

Üye
ehhh peki o zaman biz yanlis olalım siz doğru olun. bakın bakalım daha neler çıkacak... Eğer yakında bu dizinin meraklı, fanatikleri gidipte ırakta amerikalılarla savaşmaya kalkarlarsa hiç ama hiç şaşırmam

canturk

canturk

Üye
onu da yaparlar savas acarlar amerıkaya cakır karakterı öldü dıye cenaze namazı kıldıran adamlardan ne beklersın kı

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(canturk &#064; Apr 2 2006, 09&#58;54 AM) [post=308738]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
onu da yaparlar savas acarlar amerıkaya cakır karakterı öldü dıye cenaze namazı kıldıran adamlardan ne beklersın kı
[/b][/quote]

süper bi yaklaşım. haydi çakıra cenaze namazı kıldırıp çelenk yollayanlar ilk hedefiniz united states of americaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...