show tv izlemek isteyenler adres burda

Sponsorlu Bağlantılar

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
show tv izlemek isteyenler adres burda
mms://wms.45FB.edgecastcdn.net/2045FB/showtv/tv-showtv?ashes=

buldog

buldog

Üye
olmuyor arkadaş

buldog

buldog

Üye
teşekkürler emeğine de bu kadar asabi olma ask uzantılı dosyayı verse idin ve direk telefona atın açın dese idin daha kolay olmazmıydı bu kadar kafa karışıklığı yapıyorsun burda paylaşım yapıyoruz daha iyisini ve kolayını bulmasam olmuyor demezdim işte adresi indir telefonun hafıza kartına at dizine gir aç seyret bu kadar sinir sinir insanı harap eder

Bu maxicep ten alıntıdır)

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
al bu adresi realplayerına yeni baglantıdan kaydet izle bu kadar

----------Eklendi @ 17:54:59 ---------- Yazıldı @ 17:45:09 ----------

oda direk adresi gosteriyo kardesim acmıyo yine aynı yapıcan

anılbaran

anılbaran

Üye
eger bu çalışıyosa konuma eklicem müsandenle tabi :)

----------Eklendi @ 18:17:12 ---------- Yazıldı @ 17:51:27 ----------

ya bencde cfw var realplayerda öyle secenekler yok :(

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
akıs baglantısına girince yokmu

RonaS

RonaS

Üye
teşekkürler emeğine de bu kadar asabi olma ask uzantılı dosyayı verse idin ve direk telefona atın açın dese idin daha kolay olmazmıydı bu kadar kafa karışıklığı yapıyorsun burda paylaşım yapıyoruz daha iyisini ve kolayını bulmasam olmuyor demezdim işte adresi indir telefonun hafıza kartına at dizine gir aç seyret bu kadar sinir sinir insanı harap eder

Hafıza Kartımı ODA NE ? :D :D :D

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
hımm direk web e yazıncadamı olmuyo

anılbaran

anılbaran

Üye
olmadı ama :(

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
hım ben muhteseme bakıyom:)

buldog

buldog

Üye
Hafıza Kartımı ODA NE ? :D :D :D
Karşılıklı polemiğe girmeyelim alıntı olan bu paylaşım show tv nin mobil destekli asx formatlı uzantısıdır. Ister bu uzantıyı indirdikten sonra telefon hafızasına ister hafıza kartına at ve aç karşında show tv . Anlaşıldı sanırım ve bu konuyu burda kapatalım çünkü paylaşım yapma zamanı kapris değil

RonaS

RonaS

Üye
Hafıza Kartım olsa Zaten atarım ama o cisimle ilgilenmiyorum malesef :D

sami41

Üye
denedim oldu emeğine sağlık.. Peki başka kanal yok mu :)

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
bende trt serisi fox samanyolu kanald star show atv cnnturk skyturk dream power kral yumurcak dunyatv mekke tv cine5 var

----------Eklendi @ 22:37:07 ---------- Yazıldı @ 22:35:09 ----------

ntvspor ve samanxoluhaber de varmıs

embarcadero

Üye
Arkadaşlar aceminin birine bunu nasıl yapacağını bi anlatırmısınız ama teknik terimler kullanmayın mümkünse daha onlarıda bilmiyorum 5800 ım var içinede hiç öyle fw cfw fln atılmadı halen aldığım gibi saf olarak kullanıyorum kanal izleme işini nasıl yapabilirm ve ücret ne üzerinden ne kadar ödenir bi yardımcı olursanız çooook sevinirim :)

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
genelde vodofonun sınırsız netı kullanılır bunun icin idealı ve sadece real playera akıs baglantısından adresı ekleyip ayarını internet yapman yeterli

ramo44tatar

Üye
tşkrler süper başka kanal bekliyoruz

Üst Alt