mükemmel bir program tavsiye ederim süper :D :D
Paranoya Üye Konu Sahibi atarox' Alıntı: mükemmel bir program tavsiye ederim süper Genişletmek için tıkla ... aynen .
hiper_john Üye bu oyunun ekran boyutunu Samsung Corby Proya göre uyarlayamazmısınız ? meta-inf dosyasının içine Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 240,400 Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320 kodunu ekledim fakat olmadı neden acaba ?
bu oyunun ekran boyutunu Samsung Corby Proya göre uyarlayamazmısınız ? meta-inf dosyasının içine Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 240,400 Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320 kodunu ekledim fakat olmadı neden acaba ?
nakkaşefendi Üye abi bu indirdiğimiz yerden hangi dosyalrı telefona atıcaz ,,,,,,,,,,,,,samsung star s5233w ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
abi bu indirdiğimiz yerden hangi dosyalrı telefona atıcaz ,,,,,,,,,,,,,samsung star s5233w ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nakkaşefendi Üye abi 3 klasör var hiçbirinde o dediğinden yok bide class die dosyalar var lütfen yardım
byburakk134 Üye Paranoya' Alıntı: rica ederim , sağolasın . Genişletmek için tıkla ... Rar'ın içinde 3 dosya var Paranoya Uzantıları Class MTF Bunların içinde java mecvut değil gereksiz..
Paranoya' Alıntı: rica ederim , sağolasın . Genişletmek için tıkla ... Rar'ın içinde 3 dosya var Paranoya Uzantıları Class MTF Bunların içinde java mecvut değil gereksiz..
Paranoya Üye Konu Sahibi byburakk134' Alıntı: Rar'ın içinde 3 dosya var Paranoya Uzantıları Class MTF Bunların içinde java mecvut değil gereksiz.. Genişletmek için tıkla ... .jar uzantılı dosyayı winrar tanıyor ve içindekileri gösteriyor lütfen neyin ne olduğunu bilmeden çamur atmayınız
byburakk134' Alıntı: Rar'ın içinde 3 dosya var Paranoya Uzantıları Class MTF Bunların içinde java mecvut değil gereksiz.. Genişletmek için tıkla ... .jar uzantılı dosyayı winrar tanıyor ve içindekileri gösteriyor lütfen neyin ne olduğunu bilmeden çamur atmayınız