Shoesduragi İnstagram Sayfası Dolandırıcıdır (Ayakkabı)

Sponsorlu Bağlantılar

tripmaker

Üye
    Konu Sahibi
Shoesduragi İnstagram Sayfası Dolandırıcıdır (Ayakkabı)
Shoesduragi adlı Instagram sayfasından bir ay önce iki çift ayakkabı sipariş ettik kardeşim ile beraber. Ayakkabıları düğünde giymek için almıştık fakat düğün biteli günler oldu. Ayakkabı tam 15 gün sonra geldi. Sanırsın Çin'den geliyor. Neyse kapıda ödeme olduğu için ayakkabıları alıp ücretini kapıda ödedik. Kutuyu açtığımda şok oldum. Çok basit iki ayakkabı göndermişler üstelik numaraları bile yanlış. Daha sonra ayakkabıları verdikleri adrese değişim için aynı gün geri gönderdim. 20 gün geçti hala gelen giden bir şey yok. Sayfa sahibi siparişi vermeden önce düzgün bir şekilde konuşup, hızlı cevaplar verirken ücreti aldıktan sonra mesajlara cevap vermemeye, aramaları da açmamaya başladı. Esnaflık dediğimiz olay herkesin yapabileceği bir iş değildir. Yapamıyorsanız insanların sinirleri ile oynayıp vakitlerini almayın.

 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Durumunuza üzüldüm lakin bu durumun böyle olacağı biraz başından belli oluyor açıkçası, çünkü sadece instagram sayfasından satış gibi suistimale açık bir ortamdan uzaklaşmanız gereklidir. Bunun için vergisini veren site adresi de belli olan yerleri tercih etmeniz sizin için her zaman en doğrusu olur. Acı tecrübe olmuş fakat tekrar yaşamamanızı ve o sayfalardan uzak durmanızı dilerim.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare. ve MAERKEK
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
babam bile satsa instagram üzerinden alışveriş yapmam.
 
  • Beğen
Tepkiler: Fatih Menteş21, Mesut Aktaş ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
İnternetten ayakkabı alacaksam flo gibi kurumsal bir firmayı tercih ederim . Zamanında iki çift ayakkabı aldım. Gözünüzü seveyim dükkanı olmayan uyduruk kaydırık bir yerden hele instagramdan ürün mü alınır ? Patlıcan çıksa yine iyi en azından kahvaltıda közleme olurdu . Bu ayakkabı hiç olmamış külleyen zarar . Geçmiş olsun . En fazla şikayet vs . Bir şey çıkmaz .
 
  • Beğen
Tepkiler: Fatih Menteş21 ve Mesut Aktaş
fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
Bas bas bağırıyoruz kimse dinlemiyor. Instagramdan hiçbir zaman alışveriş yapmayın
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Öncelikke geçmiş olsun diyelim;

Kurumsal, Vergisini ödeyen, Adı nam salmış
E Ticaret siteleri dışında hiçbir zaman Alışveriş yapmayın. Özellikle Instagram, Facebook gibi butik satış yapan yerlerden kesinlikle reklamlarına aldananıp da alışveriş yapmayın.
Kısacası bundan ders çıkarıp, Bu tür tuzaklara düşmemek umuduyla. Tekrardan geçmiş olsun diyelim...
 
  • Beğen
Tepkiler: fatihmenteş


Üst Alt