Shift+ restore yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

alper8899

Üye
    Konu Sahibi
Shift+ restore yapamıyorum
arkadaslar shıft + restore yapıorm fakat bi sure sonra dfu moddan otomatik atıyor 1600 hatası veriyor i tunes bunun ıcın soyle bir cozum uyguladm %appdata%\Apple Computer\iTunes\Device Support ye bır dosya atıyoruz yenıden baslatıyoruz sora bidahaki restore girişimimiz basarı ile sonuclanıyormus sitelerde bole anlatılıyor fakat bu bile cozum olmadı yardım edin lutfen

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Bu hata Pwnage yapılmamıs DFU moddaki telefonda karsınıza cıkabilir. Telefonu DFU Mode’dan çıkartmak için kablosunu sökün, HOME ve Power (Açma / Kapama) tuşlarına aynı anda basın 60 saniye kadar bekleyin. Apple logosu çıktığında tuşları bırakın. Telefonunuz DFU Mode’dan çıkacaktır.
Mac kullanıyorsanız /Library/iTunes/”Device Support” su komuta bi bakın. Klasör cıkıyorsa karsınıza içini bosaltın, ne varsa silin.

alper8899

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemiyle alakalı bişey oldugunu hiç sanmıyorum
dfu mode aldm daha önce jailbreak de yaptm
ama şuan dfu mode da itunes te restore yaparken cihazla baglantı kopuyo 1600 hatası weriyor buna bi çözüm lazım (cihaz 2g)

--------------- Ekleme ---------------

bi allahın kulu online degilmi forumda

--------------- Ekleme ---------------

bu linktede sizin yazdıgınız yazının harfine kadar uyan bi çözüm war nedense alıntı yapmayın moderatör yazısı yazıyosa altta az da olsa işini yap

sametcakal

Üye
Sorunun çözümüne ulaştınız mı??

emreilhans

emreilhans

Üye
arkadaşım ireb uygulamasını indir oradan cihazın modelini seç ve ardından yönergeleri takip et itunes 1600 hatası vermez

Takipçi Satın Al

Üst Alt